23948sdkhjf

Få overblik over skibets medicin med unikt online system

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

SEACAT-Schmeding har udviklet et system, der gør det muligt at skabe et hurtigt overblik over medicinen. Dette hjælper den medicinansvarlige ombord på skibet med at sikre, at medicinen altid er klar, hvis uheldet er ude.

Når et skib sejler ud, er det vigtigt, at der er medicin ombord til alle scenarier. Dog er det langt fra al medicin, der bliver brugt, og derfor er der stor risiko for, at mange af de medicinske produkter overskrider holdbarhedsdatoen.

Hvis skibets medicinansvarlige ikke har overblik over den medbragte medicins holdbarhedsdato, kan det være livsfarligt for besætningen ombord. Den medicinansvarlige kan i yderste konsekvens risikere at blive straffet med 2 års fængsel, hvis det viser sig, at manglende eller udløbet medicin er årsag til manglende behandling ombord. 

Jeres opgave er at holde styr på forbruget af medicin om bord - så sørger vores system hele tiden for at holde øje med medicinens status. Systemet varsler om, hvornår medicinen udløber, og derved kan den medicinansvarlige hurtigt skabe et overblik over den medbragte medicin og sikre, at denne overholder reglerne.

Ved at tilmelde sit fartøj til SEACAT-Schmeding Ship Medical Care ved man altid, hvornår et certifikat udløber. Når medicinen og/eller certifikatet skal opdateres, får den medicinansvarlige besked fra SEACAT-Schmedings system. Herefter kontakter SEACAT-Schmeding rederiet eller skibet direkte og sørger for, at ny medicin og certifikater bliver bestilt og leveret.

SEACAT-Schmeding er nordiske agenter for en hollandsk leverandør, som leverer medicin til ca. 70% af den danske flåde. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Danmark
SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

Send til en kollega

0.125