23948sdkhjf

Overtagelse af certifikater mellem certificeringsorganer

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Er det muligt at overdrage certifikater fra et certificeringsorgan til et andet?

Hvis et akkrediteringsbevis fra et certificeringsorgan bliver suspenderet eller annulleret, har de certificerede virksomheder mulighed for at bede et andet certificeringsorgan om at overtage certifikatet. Dermed sikres virksomhedens fortsatte drift og produktion uden ressourcemæssige tab.

Gyldige certifikater er forudsætning for produktion og drift
De fleste produktionsvirksomheders drift er afhængigt af et gyldigt certifikat, der bekræfter processer og kvalitetsstyring i henhold til de gældende standarder på området.

I tilfælde af at certifikatet mister sin værdi, fordi det certificeringsorgan, der har udstedt det, har mistet sin akkreditering, står virksomheden pludselig overfor at skulle stoppe produktionen og i værste fald risikere store økonomiske og ressourcemæssige tab.

Derfor er overdragelse af certifikatet til et andet certificeringsorgan en mulighed, der kan betyde fortsat produktion og omsætning. FORCE Certification, der er et datterselskab i FORCE Technology og akkrediteret til at udstede en lang række system- og personcertifikater, kan overtage certifikater fra andre organer.

Læs hvordan overtagelse af certifkater kan ske i praksis.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.079