23948sdkhjf

Ny salgstilling i Jylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

På vegne af Blücher, søger MARPRO en eksportsælger med vindermentalitet og et ”hunter”-gen. Vil du med på vores rejse og være en vigtig spiller på holdet?

Blücher er et veletableret firma, ejet af Watts koncernen, der globalt har over 5.000 medarbejdere og en årlig omsætning på over 1,6 milliarder $. 

MARPRO søger på vegne af Blücher en ny Area Sales Manager, til at arbejde ud fra kontoret i Vildbjerg. 

Der er tale om en genbesættelse, MARPRO hjalp Blücher i 2017 - men den tidligere Area Sales Manager er på vej til USA, til et nyt job for Watts. Denne profil kom faktisk fra shipping segmentet - men har virkeligt trives med at skifte til en udstyrsleverandør. 

For at få succes med stillingen, skal du trives med at rejse rundt i Europa og åbne nye døre, såvel som at servicere eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Blücher har et veludbygget agent- og distributørnetværk og i nogle territorier går de direkte. 

Du har helt sikkert arbejdet med salg før. Det er klart en fordel hvis du har solgt til rederier, skibsværfter og designerkontorer før, men det er ikke et krav. 

Det er også en fordel hvis du evt. har erfaring fra VVS branchen eller har arbejdet med rørinstallationer før.

Du kan læse hele stillingsoplaget HER 

Overvejer du at søge, men har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jakob le Fevre fra MARPRO på +45 5370 0995. 

 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094