23948sdkhjf

SEACAT-Schmeding: Tid til at tjekke anker og ankerkæde

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

Vinter kan være ensbetydende med storm og høj(ere) søgang, og derfor anbefaler SEACAT-Schmeding, at både ankeret og ankerkæden får et grundigt eftersyn nu.

Vinter plejer at være årstiden for regn, rusk, blæst og en storm eller to. SEACAT–Schmeding har leveret ankre og ankerkæder i små 30 år, og vi har serviceret adskillige rederier med både planlagte leveringer og akutte opgaver. 

Som rederi vil man gerne undgå forsinkelser på grund af et defekt anker eller en defekt ankerkæde, og derfor kan det være en god idé at tjekke sit udstyr på nuværende tidspunkt, før vintervejret for alvor rammer. 

Et skibs ankerkæde er kun så stærk som det svageste led. Der er ingen grund til at skifte hele kæden, hvis det kun er en enkelt længde eller to, der er slidt. Det er meget nemmere og billigere at skifte en længde elller to, når man er i havn, fremfor at miste en hel kæde, når man er på søen og derfor være nødt til at søge i havn. 

Hvis ankeret eller kæden trænger til en opgradering, er du velkommen til at give os et kald. Vi lagerfører ankre og ankerkæder i forskellige størrelser og klasser, og vi leverer til hele verden. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Danmark
SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

Send til en kollega

0.114