23948sdkhjf

Maskinrumsbrande kan forebygges

| Medlemsnyhed | Indrykket af DASPOS A/S

DASPOS A/S og WEST-Marine går sammen om at støtte indsatsen for brandsikkerhed i maskinrum

DASPOS A/S og West-Marine A/S har indledt et samarbejde om udbygningen af brandsikkerhed for mindre og mellemstore fartøjer i det danske fiskeri segment.

Brand i maskinrummet kan føre til katastrofer. Intet sted at flygte til for besætningen og de økonomiske følgeskader kan være særdeles omfangsrige.  2/3 af alle skibsbrande opstår i maskinrummet.  Det er derfor helt afgørende at kunne identificere faren allerede FØR branden opstår og ikke blot når den allerede ER opstået.

Det dansk udviklede og patenterede ”LAS-10” system fra DASPOS, kan populært sagt opdage de potentielle årsager til at en brand opstår – eksempelvis støv-/sodpartikler eller usynlige gasser der frigives ved selv små olielækager m.v.

Vi kan med dette system derfor tilbyde at bistå  redere og værfter med at værne om sikkerheden for besætninger, skib og miljø ved at etablere overvågning af de mest udsatte kilder for en brands opståen.
”LAS-10” systemet der allerede i flere år har været godkendt af og installeret i mange danske rederiers skibe samt i flere af verdens førende krydstogtsrederiers skibe, tilbydes nu også i en tilpasset version til redere og ejere af mindre og mellemstore fartøjer i den danske flåde hvor man ønsker at sætte sikkerhed og arbejdsmiljø på dagsordenen - uden at det koster penge på bundlinjen.

Henvendelse og uddybning af muligheder til:
     - DASPOS A/S, Lars Gerner Lund, telefon 4432 7767
     - West-Marine A/S, Carsten Larsen, telefon 7545 7044


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DASPOS A/S

Gl. Klausdalsbrovej 495
2730 Herlev
Danmark
DASPOS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093