23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På vegne af Blücher, søger MARPRO en eksportsælger

Du indgår i et professionelt globalt salgsteam, som varetager BLÜCHER´s eksportmarkeder, og det bliver din opgave at øge salget til skibsværfter gennem bearbejdning af rederier, rådgivere, værfter og andre interessenter.

BLÜCHER er en velkonsolideret international virksomhed med hovedsæde i Vildbjerg ved Herning og er ejet af Watts Water Technologies Inc. (NYSE: WTS). Blücher beskæftiger mere end 350 medarbejdere, der udvikler, producerer og markedsfører afløbs­systemer i rustfrit stål til det meste af verden inden for bolig, erhverv, industri og marine.

Nu er der en sjælden chance for at lande et spændende job, hvor du kommer til at operere i hele Europa. 

Hvad for en uddannelse du har med i bagagen, er ikke det væsentlige her. Noget af det vigtigste, er at du har salgserfaring, enten fra andre udstyrs- eller komponentleverandører, servicefirmaer eller f.eks. spedition og chartering. 

Det er rigtig vigtigt at du er en teamplayer - for der er som regel mange stakeholders i hvert projekt. 

Du kan læse hele stillingsopslaget her: https://marpro.breezy.hr/p/c154ebb0232701-area-sales-manager-til-den-maritime-sektor

MARPRO er et dansk rekrutteringsfirma, der har specialiseret sig i profiler med maritim uddannelse eller erfaring. Vi har tilsammen mere end 65 års arbejdserfaring fra den maritime branche. Siden MARPRO ændrede fokus i 2017 og valgte at fokusere på rekruttering, har MARPRO assisteret i mere end 70 opgaver. 

Du kan læse meget mere om MARPRO her: www.marpro.dk 

Er ovenstående job ikke relevant for dig - men du vil gerne notificeres, hvis der kommer et relevant job, så er du velkommen til at lægge dit CV i vores konfidentielle interne database. KLIK FOR AT TILFØJE CV

 

Marpro ApS
Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38649655
P nummer: 1022453587

Kontaktperson

Jakob Le Fevre
Direktør
+45 53700995 info@marpro.dk

Send til en kollega

0.062