23948sdkhjf

Er du klar til vinteren?

| Medlemsnyhed | Indrykket af WILLBRANDT Gummiteknik A/S

- og har du sikret dig de nødvendige reservedele i forbindelse med vintertjenesten?

Hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S har vi fokus på vintertjeneste qua vores forhandling og produktion af reservedele, når vinteren for alvor sætter ind og efterlader landskabet indhyllet i snehvid beklædning.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S har igennem årtier været kendt som en pålidelig leverandør af slid- og forbrugsdele og er altid klar, når vinteren sætter ind.

Kom sikkert gennem vinteren
En hurtig og grundig rydning af driftsområder i vintermånederne er en udfordring for mange og derfor bestiller flere og flere virksomheder snerydning af arealerne. For vintertjeneste-virksomhederne spiller reservedele en stor rolle i den forbindelse. En optimal tilpasning til specifikke overflader er en forudsætning for en komplet snerydning, således områderne bliver ryddet helt og kunderne står tilfredse tilbage.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S har et bredt sortiment af komponenter til snerydning, hvor der både lagerføres og produceres senplovskær i gummi, polyuretan (PUR), slidstål samt slidstål med indlæg i alle dimensioner og længder.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S tilbyder endda at skære, bore og bearbejde komponenterne, så de er klar til montering for kunden ved levering, således udskiftningen af reservedele kan klares hurtigt og let.

For WILLBRANDT Gummiteknik A/S er kvalitet nøgleordet. Derfor er der også fokus på at levere produkter med lang holdbarhed. Ydermere skaber den lange holdbarhed også en reduktion af vedligeholdelsesudgifterne. Dette er værdifuldt for kunderne, der med reducerede driftsomkostninger kan tilbyde deres egne kunder langt mere fordelagtige priser på snerydning og dét alene kan være et godt konkurrenceparameter på deres marked.

For WILLBRANDT Gummiteknik A/S har ikke alene fokus på egne kunder, men kigger på hele kæden, det vil sige kunders kunder og tilpasser sig den vækst, produktion og innovation, der skal til for at skabe et marked, der giver mulighed for, at WILLBRANDT’s egne kunder kan stå mere konkurrencedygtig i deres eget marked.

Med polyuretan (PUR) kan WILLBRANDT Gummiteknik A/S sikre et komplet kvalitetsprogram som, ved siden af slidprodukter, omfatter nye produkter som eksempelvis sneplovskær og afskrabere samt kundeindividuelle løsninger, hvor der kræves stort know-how.

PUR, det vil sige polyuretan, bruges i dag overalt. Både i industrien og i de private husholdninger. PUR ses i membraner, pakninger, skosåler, autodele, sko og i vintertjenesten. PUR fås i flere hårdheder fra blød og elastisk til fast, hårdt og formstabilt. Uanset fastheden er polyuretan ekstremt resistent overfor opløsningsmidler, benzin og olie og kan modstå ekstreme vejrpåvirkninger og UV-stråling. Polyuretan har derfor alle forudsætninger for lang holdbarhed i forhold til nedbør og vind og gør det derfor særdeles egnet i produktionen af komponenter til vintertjenesten.

Det er vigtigt for WILLBRANDT Gummiteknik A/S at kunne tilbyde de mest kvalitetssikre reservedele til kunderne og med det store sortiment indenfor vintertjeneste er WILLBRANDT en enestående partner, som sikrer rentabel drift, lang holdbarhed og specialdesignede løsninger, som skaber den optimale leverance for WILLBRANDT’s kunder.

WILLBRANDT går ikke på kompromis, når det handler om rentable løsninger. Når der kan skabes værdi i hele værdikæden, sikres der succes i mange led, det er dét WILLBRANDT skaber og lever af. Kvalitet, unikke løsninger og lang holdbarhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Finlandsgade 29
4690 Haslev
Danmark
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Send til en kollega

0.078