23948sdkhjf

Hans Buch søger en Divisionschef

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

På vegne af Hans Buch søger MARPRO en Divisionschef til udvikling af det elektromekaniske forretningsområde

Er du klar til at tage dine lederevner til næste niveau?

På vegne af Hans Buch, søger MARPRO en Divisionschef.

Hans Buch er et virkelig alsidigt hus, og vores produkter bevæger sig på tværs af brancher – fra dioder mindre end et komma til jernbaneskinner på flere tons. Lige nu er vi ved at transformere os om til mere end et handelshus. Her får du en vigtig rolle i at vi arbejder endnu mere løsningsorienteret i vores salg til kunderne, og vi er klar til at give dig friheden til at skabe resultaterne på din måde sammen med et dygtigt team,” fortæller administrerende direktør Henriette Olsen.

Stå i spidsen for vores succes
Som divisionschef bliver du leder for et team på 5 produktansvarlige salgskonsulenter i Albertslund. Vores mål er hele tiden at udgøre den altafgørende forskel, der i sidste ende betyder, at kunderne får den optimale løsning. Det gør vi ved at sætte os ind i kundens situation og forretningskritiske processer – og koble det sammen med den viden, et tæt partnerskab med dygtige leverandører giver.

Vi sidder i et dejligt, åbent kontorlandskab, hvor vi rigtig kan sparre på tværs. Mange af os har stor erfaring, og sammen har vi opbygget en bred teknisk indsigt og en stor kundeforståelse. Det gør forskellen, så vi kan få solgt de helt rigtige kundeløsninger,” fortæller Claus, som er produktansvarlig i dit nye team.

Udvikl dit forretningsområde
Du får ansvaret for at udvikle forretningsområdet inden for bl.a. elektromekaniske komponenter, mekanisk befæstelse, produktionsværktøj og netværk i Danmark, så vi altid kan matche kundernes behov. Det gør du bl.a. ved at gå forrest og sparre med dit team, så I hele tiden er ajour på organisation, kunder og leverandører. Desuden er du selv account manager med budgetansvar på udvalgte kunder, ligesom du har ansvaret for kommercielle tilbud og at identificere mulige værdiskabende løsninger hos kunderne.

En del af din rolle vil også være at:

  • udvide og vedligeholde vores pipeline
  • udvikle og implementere strategi og businessplan for forretningsområdet
  • udvikle nye kunder samt nye markeder hvor produktprogrammet kan markedsføres
  • udvikle, tiltrække og fastholde leverandører i forhold til den overordnede mission for Fritz Schur Technical Group
  • besøge kunder og leverandører – primært i Danmark og maks. 10 dage årligt i udlandet.

Tæt samarbejde med den øvrige ledelse
Du bliver en del af Hans Buchs ledergruppe, som består af Henriette samt 5 andre ledere.

Vi har hver vores fokusområder, og sammen driver vi den transformation, der sikrer, at kunderne har en velkvalificeret organisation, der kan støtte op omkring udviklingen af deres projekter. Du får en rolle, som i den grad går forrest i at skabe værdi for vores kunder, men hvor du også er med til at udvikle hele virksomheden,” fortæller Henriette.

Empatisk leder med brancheerfaring
Måske er du teamleder med ønsker om at tage dine lederevner til et nyt niveau, eller måske har du allerede nogle års ledererfaring fra et lignende job. Uanset baggrund har du lysten til at gå forrest og være rollemodel på vores transformationsrejse. Din ledelsesstil er en god blanding af empati og drive, hvor du på én gang formår at udvikle forretningen og lytte til kollegers input. Vi forestiller os desuden, at du:

  • er uddannet som fx elektriker eller ingeniør og har god erfaring fra branchen inden for stik, kabler, elektronikkomponenter og netværk, så du forstår muligheder og udfordringer
  • har erfaring med at arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau
  • taler og skriver ubesværet på engelsk
  • kan arbejde i et CRM-system.

Du kan læse mere om vores menneskesyn og værdier – og dine muligheder hos os lige her.

Har vi fundet vores nye leder?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør for MARPRO, Jakob le Fevre på +45 5370 0995. Upload din ansøgning samt CV (resume) ved at klikke Apply to position inden tirsdag d. 3. december.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.109