23948sdkhjf

Maritimt Iværksætterhus i Marstal - alletiders mødested

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maraship Crewing ApS

På havnen i Marstal ligger Motorfabrikken Marstal, som huser iværksættere fra hele øen. En af dem er Maraship Crewing, der fortsat bemander skibe på afløserbasis, men også rekrutterer til fastansættelser.

Maraship Crewing, sømændenes vikarbureau og rederiernes partner, har nu til huse i det maritime iværksætterhus på Motorfabrikken Marstal.
Motorfabrikken Marstal er et spændende sted at være tilknyttet og atmosfæren oser af handlekraft - og så er der god energiskabende stemning i de gamle lokaler, som med vilje er ret rustikke.
Det er her vi mødes med søfolk og forretningspartnere.

Maraship Crewing bemander skibe med danske søfolk nu på 6. år. Det er søfolk til alle stillinger ombord og lige fra skibsassistenter og hovmestre til skibsfører/maskinmestre med de store papirer - med DPO eller andre krav.
Med over 600 danske søfolk i databasen og et bredt netværk, finder vi altid en løsning. Desuden har vi vagttelefon 24/7, således rederierne altid kan få fat i os.

Søfolk er de mest loyale mennesker at arbejde for og med og den gensigige tillid mindsker arbejdsgangene og gør, at kommandovejen er let og enkel.
Efterhånden opleves også en større efterspørgsel på rekrutteringer til fastansættelser, og det er rigtig sjovt at matche rederierne med de helt rigtige kandidater til glæde for alle.

Maraship Crewing var det første bureau i Danmark der blev MLC certificeret og i august 2019 blev
certifikatet fornyet.

https://maraship.com/

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maraship Crewing ApS

Havnegade
Havnen Marstal
5960 Marstal
Danmark
Maraship Crewing ApS

Send til en kollega

0.11