23948sdkhjf

WILLBRANDT klar til WindEurope Offshore 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af WILLBRANDT Gummiteknik A/S

På WindEurope Offshore 2019 i København den 26. til 28. november 2019 stiller WILLBRANDT Gummiteknik A/S med deres gummi-metal dele til vindmøller.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er indenfor vindindustrien kendt som en løsningsorienteret, innovativ og fleksibel partner. Ved at indtænke nye løsninger og med afsættet i erfaringen fra den maritime industri og jernbaneindustrien med at producere komponenter af høj kvalitet og lang levetid, falder det WILLBRANDT Gummiteknik A/S nemt og naturligt at yde samme service for vindindustrien. 

WILLBRANDT kan levere alt fra standardpladevarer til komplekse svingningsdæmpende ophæng og dækker et stort område indenfor diverse elastormerer udover gummi og polyuretan, som gør, at leverandørkæden kan minimeres for kunderne. 
WILLBRANDT Gummitekniks logistikløsninger og store lager sikrer en hurtig og kvalitetsbevidst levering over hele verden. 
Til offshore-opgaver leverer WILLBRANDT Gummiteknik specialløsninger så som fendersystemer til beskyttelse af skibe og vindtårne og ligeledes til transport offshore. 

Vibrations- og svingningsdæmpning er en af grundstenene hos WILLBRANDT, som dagligt beskæftiger sig med reduktion af rystelser og strukturstøj, optagelse af svingninger fra motorer, pumper og maskiner samt reduktion af chok. 
I de fleste tilfælde finder WILLBRANDT Gummiteknik A/S en løsning blandt de mange standardlagervarer, som WILLBRANDT fører fra blandt andet Continental ContiTech og GMT Gummi-Metall-Technik. 
WILLBRANDT Gummiteknik A/S er eneforhandler af GMT-produkter i de nordiske lande og lagerfører en stor del af standardsortimentet på lageret i Haslev. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Finlandsgade 29
4690 Haslev
Danmark
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Send til en kollega

0.096