23948sdkhjf

Bådudlejning – valg af den rigtige type båd

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sejlerferien er bestemt. Destinationen er måske også valgt. Måske går turen til spændende Cuba, interessante Belgien eller smukke Malta.

Hvis du ikke selv ejer båden, kigger du nu på bådudlejning. Mulighederne for både er mange. Skal det være en motorbåd, katamaran eller måske en motor yacht? Nedenfor kan du se lidt fordele ved et par af de mest populære bådtyper.

Katamaran – den mest populære charter yacht
Når det kommer til at leje en båd til ferien, er katamaranen den absolut mest populære form for båd. Katamaranen er til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken komfort, hastighed eller stabilitet. Ombord på en katamaran har du mange muligheder. Den er lille nok til at kunne sejle tæt på bugter, men stor nok til at hele familien kan være med. Der kan bades fra dækket og nydes masser af privatliv. En katamaran er stabil og minimerer søsyge, ligesom den er hurtig og rummelig. Med sin effektive manøvrerbarhed er den også let at manøvrere selv for en ikke-professionel kaptajn.

Motorbåd – hurtig transport over komfort
Vil du gerne hurtigt fra A til B, er en motorbåd et meget velegnet transportmiddel. Her handler det mere om selve transporten end den store komfort ombord. Der findes et utal af forskelligt udformede motorbåde, og mange er selvfølgelig fuldt ud komfortable, stabile og velegnede til ferier. Motorbådens klare fortrin er hastighed og manøvrerbarhed. Det er hurtigt at komme ud på vandet, og båden er enkel at manøvrere. Grundet hastigheden kan du nå langt bare på en enkelt dags sejlads. Pladsen er naturligvis lidt mere trang end en katamaran, idet en motorbåd ofte er mindre af størrelse. Det behøver dog ikke betyde det store. Er I eksempelvis bare et par stykker af sted, giver en motorbåd rig mulighed for både hurtig transport, hygge på dækket, fiskeri og skålen i solnedgangen.

Mere end 12.000 valgmuligheder
Boataround.com er den førende på markedet, når det kommer til yacht booking. Platformen er direkte bindeled mellem bådlejere og bådejere. Nemt, bekvemt og ikke mindst sikkert har været nøgleord siden platformens oprettelse i 2016. Det gælder både for dig som lejer og ejer.

Mere end 12.000 forskellige yachts og destinationer i hele verden har du at vælge imellem på platformen. Alene i eksempelvis Kroatien har du mere end 4.000 yachter at vælge imellem fra 42 € om dagen.

Hvad venter du på? Lej en båd og kom af sted på din unikke drømmerejse!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063