23948sdkhjf

Dansk producent af specialløsninger i gummi - alle brancher

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi er leverandør til dansk og udenlandsk industri af højkvalitetsprodukter i gummi

Vores speciale er udvikling og produktion af alle former for tekniske komponenter i gummi. Med firmaets 70 års erfaring i gummibranchen og et solidt netværk blandt europæiske gummiblanderier har vi stor ekspertise i at rådgive om udformning, funktionalitet og materialevalg til efterfølgende produktion.
 
Industri
Til denne branche producerer vi typisk gummikomponenter efter opgave samt udvikler tekniske specialløsninger fra idé til produkt. De udviklede værktøjer tilhører vores kunder, men opbevares hos os for at opretholde korte leveringstider på produktion af genbestillinger. Vi producerer i alle seriestørrelser og alle gummityper. Vores kunder spænder fra mindre, danske virksomheder til store, internationale koncerner.
 
Transport
Siden firmaets start har vi produceret og udviklet tekniske gummiløsninger til transportsektoren. Denne branche kræver ofte specialgodkendte gummityper, og vi har stor viden om netop disse kvaliteter. En betydelig del af produktionen består af gummi/metalforbindelser, hvilket omfatter helt nye produktioner såvel som renoveringsopgaver. 
 
Medico
Inden for denne branche stilles der meget store krav til gummikomponenter hvad angår ensartet, høj kvalitet og godkendte gummityper. Produktionen foregår adskilt fra industriproduktionen, og vi tilbyder blandt andet kundetilpasset kontrol helt ned på enkeltniveau af de producerede emner.
 
Design
Dansk design er unikt, og vi er valgt som dansk leverandør af gummidele til produktion af mange forskellige designprodukter. Vi bidrager til æstetikken og funktionaliteten af slutproduktet med vores viden om gummiets egenskaber. Det er muligt at få leveret de producerede produkter emballeret og klar til salg i butikkerne.
 
Offshore
Vi er leverandører af komponenter til offshore og lever op til de meget skrappe krav i denne branche hvad angår produktkvalitet, dokumentation og leveringsdygtighed. Vores produkter indgår eksempelvis i avanceret undervandsudstyr, som benyttes på dybt vand.
 
Kontakt os på telefon 44669830, eller på info@gravlund.dk for at høre mere om mulighederne. Vi byder også gerne velkommen på vores virksomhed i Ballerup ved København.
 
Om Gravlund Industrigummi:
Vi er certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018 og opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.125