23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tryktransmittere fra Siemens

Ny platform til alle procesinstrumenter Siemens følger med udviklingen og kommer løbende med opdateringer på eksisterende komponenter og udvikler konstant nye dele og komponenter.

En ny platform med nyt brugerinterface til procesinstrumenterne har set dagens lys og er godt på vej til at blive implementeret på alle instrumenter.

De får alle et ens display, der kan anvendes til parametrering og opsætning af instrumenterne og til at udlæse måleværdier, fx flow eller temperatur direkte på instrumentet. Opsætningen af instrumentet foregår nemt blot ved hjælp af displayet og fire knapper, der giver adgang til stort set alle parametre. Alle nye instrumenter har HART 7 protokol.

Foreløbig er vi leveringsklar med de nye faciliteter på følgende eksisterende produkter:

  • Tryktransmittere Sitrans P320, P420 og P500
  • Flowmålere Sitrans FC og Sitrans FS (Coriolis og clamp on)
  • Temperatursensor Sitrans TS500
  • Ultralydsniveaumåler Sitrans Probe LU240
  • Niveaumåler med radar Sitrans LR560
  • Positioner Sipart PS100

Alle øvrige produkter vil ligeledes komme over på denne nye platform.

 

Nyhed til Sipart PS2 positioner - Indbygget tryktransmitter giver alarm om forsyningstrykket

Sipart PS2-positioner kan nu bestilles og leveres med indbygget tryktransmitter, der giver alarm, hvis forsyningstrykket bliver for lavt eller varierer for meget. En partiel stroke-test sikrer, at ventilen arbejder optimalt. Der er ekstra ’klemmer’ til et HART-modem, så forsyningen ikke berøres, hvis du bruger Simatic PDM.

Bemærk venligst, at positioneren skal bestilles med optionen – den kan ikke indbygges senere.

 

 

Sitrans P320 og P420 - Ny generation af tryktransmittere

Hele den gamle Sitrans P DS III-serie bliver erstattet med den nye Sitrans P-serie, som alle har det nye brugerinterface. Hvis du skal udskifte en af de ældre typer, kan du få stor hjælp ved at bruge TIA-portalen. Du går ind i PIA-Selector og indtaster blot produktnummeret fra Sitrans P DS III, og så genererer PIA-Selector automatisk typenummeret på en ny transmitter.

Få mere info om:

Tryktransmittere  

For mere information kontakt Technology Specialist Jesper Juul Jørgensen Tlf. 2120 6476 

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Send til en kollega

0.062