23948sdkhjf

Siemens Sitrans Probe LU240

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Omkostningseffektiv, kompakt niveautransmitter med intelligent signalbehandling giver en større nøjagtighed.

En bred vifte af applikationer inden for miljø, kemi og fødevarer

Sitrans Probe LU240 er den nyeste ultralyd HART-niveautransmitter, en solid og robust enhed, som sikrer nøjagtige niveau-, volumen- og flowmålinger. Den er udviklet til de udfordringer, som miljøbranchen står overfor, men den er også velegnet til applikationer i både den kemiske industri og i fødevareindustrien.

Forbedret måle- og gentagelsesnøjagtighed

Den gennemprøvede Process Intelligence-signalbehandlingsteknologi kan skelne ægte ekkoer fra falske ekkoer fra materialet. Det betyder præcise måleværdier samtidig med, at man stadig kan reagere hurtigt på faktiske udsving i materialeniveauet. Enhedens mindre afblændingsafstand giver flere muligheder for applikationer til mindre beholdere, hvor der er behov for at påfylde mest muligt og stadig have en kontinuerlig og nøjagtig aflæsning af niveauet.

Hurtig og enkel opstart med indbygget brugerinterface

Brugerinterfacet med display og fire knapper eller via Simatic PDM giver en nem, hurtig og enkel idriftsætning. Operatøren kan spare tid og vedligeholdelsesomkostninger med det transparente låg på Sitrans Probe LU240: Ved manuelle observationer kan brugeren holde øje med værdierne direkte på transmitteren – uden som tidligere at skulle løfte låget. I forbindelse med de applikationer, som skal bruge data om procestemperatur, viser Sitrans Probe LU240 nu både niveau- og temperaturmålinger. Enheden er også batteri- og solenergivenlig på grund af en lav opstartsstrøm på 3,55 mA og minimum 10,5 volt i drift.

Velegnet til barske miljøer

I krævende applikationer med mulighed for kondens eller smuds, holder transmitterens vedligeholdelsesfrie og aktive overfladeteknologi sensoren ren, og den bliver heller ikke påvirket af vind, regn, sne eller temperaturændringer. Også applikationer i barske miljøer klares, idet transmitteren har tæthedsklasse IP68 og en PVDF-sensor, der er modstandsdygtig overfor korrosion, kemikalier og ekstreme stød.

Ved hjælp af digitalisering kan kritiske data integreres i alle fabrikkens processer, og man kan afdække nye muligheder for at analysere processer og identificere optimeringspotentialer. Ved at forbinde Sitrans Probe LU240 til et kontrolsystem kan operatøren overvåge niveaumålinger inde fra kontrolrummet, ude på anlægget eller eksternt ved at bruge en løsning fra Siemens brede vifte af automations- og fjernstyringsprodukter.

Læs mere om Sitrans Probe LU240 

Eller kontakt Technology Specialist Henrik Skibsted tlf.: 4477 5229 / 2148 1134 

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Send til en kollega

0.078