23948sdkhjf

Siemens Tip: Ny demo-applikation til OMAC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

OMAC PackML Machine Simulation Siemens har lavet et eksempel på OMAC PackML baseret på en S7-1500 og et Comfort 1200-panel til dig, der gerne vil se og prøve, hvordan det er at arbejde med.

Simuleringen tager udgangspunkt i en maskine, hvor du kan kontrollere state-modellen enten via en manuel funktion (via knapper for reset/start/stop osv.) eller en semiautomatisk funktion, der stepper dig igennem sekvensen. Her angiver du tiderne for de enkelte stadier: states – idle – stoppet – og sekvensen sættes i gang. Simuleringen kører nu med disse tider tilfældigt (random) op til 100 cycles, og nu kan du teste hvordan der bliver akkumuleret OEE-tal for samme.

OMAC PackML-simuleringen er bygget op omkring en State Machine og i henhold til S88 baseret på units, equipment og control-moduler. Derudover er der også integreret ”Packtags”, der er klar til fx at kunne teste kommunikationen til en SCADA- eller en cloud-løsning.

Med den indbyggede simulator i S7 Professional og WinCC Comfort er du i stand til at teste og demonstrere OMAC PackML uden hardware – fx hvis du ønsker at vise dine kunder, hvordan det virker.

Nødvendig software:

TIA-portalen V15.1 Professional eller S7 Professional og WinCC Comfort.

Få mere info: www.siemens.dk/ind-support – søg på 109768201

Eller kontakt Technology Specialist Kim Meyer-Jacobsen Tlf.: 23 38 98 63 

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Send til en kollega

0.079