23948sdkhjf

Er du vores nye General Manager, Operations?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Navadan A/S

Vi søger en relevant kvalificeret salgsansvarlig operatør som er indstillet på at arbejde i en virksomhed hvor vi lader os udfordre og udvikle af kundernes behov.

Din opgave er basalt set at sikre, at vores kunder kan fokusere mest muligt på deres kerneopgaver, mens NAVADAN understøtter kundens indtjening gennem professionel assistance inden for vores eget forretningsområde.

NAVADAN A/S er en global leverandør af renseudstyr og rensekemikalier indenfor tørlast- og tankskibssegmentet. Virksomheden har været igennem en strategiproces og er i gang med at realisere et stort vækstpotentiale. I stillingen som salgsansvarlig operatør får du, sammen med 2-3 ligestillede kolleger, en væsentlig rolle i at realiserer dette potentiale. Din evne til at tilfredsstille vores kunders behov er løftestangen for den planlagte vækst. Du behersker dansk og engelsk på forretningsniveau.

Vi bidrager til FNs verdensmål gennem Goal 12: Responsible Consumption.

  • Du vil selvstændigt varetage opgaver fra kundeforespørgsel til endelig levering. Det kræver blandt
    andet koordinering af underleverandører, lager og lokale agenter.
  • Du vil være en del af NAVADAN’s 24/7 telefon-vagtordning.
  • Du skal i samarbejde med det øvrige team rådgive vores kunder.
  • Du vil komme til at deltage i tværgående teams i forbindelse med den fortsatte udvikling af Navadan.
  • Du bruger ubesværet IT på højt niveau.

Den ideelle kandidat kunne have erfaring som operatør, skibsagent eller leverandør til den maritime sektor. Du har et godt netværk og stærkt fokus på resultater. Yderligere erfaring som officer på produkttanker eller tørlastskib vil være en fordel. Du forstår vigtigheden af vores kundeservice og har kreativiteten til at løse selv besværlige opgaver.

Dine muligheder: NAVADAN A/S er i gang med en ambitiøs vækststrategi der allerede har påviselige resultater. Du vil i stillingen have yderst kvalificerede kollegaer til professionel sparring. Hertil optimale ITværktøjer. Omsætningen i Navadan er allerede cirka 4-doblet de sidste 6-7 år og vi realiserer pt. 25% årlig vækst. Det åbner muligheder for den ambitiøse kandidat. Se mere på www.navadan.com

Praktisk
Send snarest din ansøgning til Peter Krogh (CEO/ejer) på e-mail: pk@navadan.com (mobil: 5049 4586)

Vi holder løbende samtaler og stillingen er med startdato snarest muligt.

Din primære arbejdsplads er på vores nyindrettede kontor i Taastrup og der må forventes 1-2 ugers årlige rejsedage.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Navadan A/S

Malervej 4
2630 Taastrup
Danmark
Navadan A/S

Send til en kollega

0.281