23948sdkhjf

Maskinmestre i høj kurs

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Det danske maritime rekrutteringsfirma MARPRO, mærker i øjeblikket en stor efterspørgsel efter kandidater med en maskinmesteruddannelse.

Hvor 2018 var præget af stor udskiftning på rederikontorene, drevet af fremgangen i bulkmarkedet, ser 2019 ud til at være et år hvor der var større fokus på de tekniske profiler, så som maskinmestre, skibsingeniører og maskiningeniører.

Rekrutteringsfirmaet MARPRO, der er danskeejet og hjemmehørende i Helsingør, har placeret tekniske kandidater i både salgs-, projekt- og tekniske stillinger for både producenter og rederier. 

Jakob le Fevre, Managing Director for MARPRO fortæller "I 2018 var der en nærmest sindssyg kurrence om operatører og befragtere til dry bulk segmentet. Der var vi nærmest på fornavn med alle relevante kandidater og vi havde kandidater der blev tilbudt meget attrative vilkår for at skifte. Dette gav også et udenlandsk spinoff og førte til et samarbejde med sveitsiske Louis Dreyfuss Company, hvor vi har hjulpet med at tiltrække danske supertalenter. 

Lige nu arbejder MARPRO med at styrke BAWAT´s organisation. 

Bawat A/S er et danskejet selskab, som tilbyder en unik grøn løsning til rensning af ballastvand. Løsningen er salgsklar, godkendt og patenteret, og har stadig et stort udviklingspotentiale. Bawat A/S har allerede solgt ballastvandsanlæg til flere af verdens ledende rederier, og er i dag klar til at accelerere kommercialiseringen. Markedet er yderst attraktivt, da den samlede eksisterende verdensflåde af mindre og større skibe, samt nye, er forpligtiget til at sejle med renset ballastvand i al fremtid. Desuden kan systemet som noget helt særligt og med stor fordel anvendes i havne og på værfter.

BAWAT skal bruge:

En Teknisk Sælger

En Projektleder

En Teknisk Salgs Support 

Jakob le Fevre fortæller videre "Lige nu ser tre primære drivere i markedet, Offshore Wind generelt og de to store implementeringsrunder, hvor der skal installeres en stor mængde scrubbere og ballastvandsssystemer. Mit personlige bud er at der bliver rigtig stor efterspørgsel efter maskinmestre med praktisk - og meget gerne maritim - erfaring. Er man på udkig efter et job lige nu, så er ovenstående værd at vurdere, men er man blot interesseret i at få en besked når vi arbejder på en stilling der kunne være relevant , kan man overveje at lægge sit CV ind i vores interne konfidentielle database. "

Klik her for at uploade CV

MARPRO formidler også konsulenter til korttidsansættelser og freelance opgaver, en arbejdsgruppe der også bliver rift om, specielt til installationer af de store systemer. Er man interesseret i sådanne opgaver, kan med fordel lægge sit CV ind i MARPRO´s konsulentdatabase:

Klik her for at tilmelde dig konsulentdatabasen. 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111