23948sdkhjf

Simaris Design gør det nemmere at opfylde installationskrav

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Med en ny dansk version af Siemens Simaris Design, har vi har nu gjort det endnu nemmere for dig at opfylde de nye installationskrav.

Nu kan du dimensionere alle dine lavspændingsinstallationer i en helt ny dansk version af Simaris Design, da både programmet og det generede projektdokumentationen nu er fuldt ud på dansk.

Med den nye danske version vil du opdage, at det bliver markant nemmere at dimensionere alle lavspændingsinstallationer – både de små simple og de voldsomt komplekse. Programmet guider dig på dansk hele vejen - fra forsyning til den sidste stikkontakt.

I den danske version får du blandt andet...

optimering af programmets hjælpetekster således, at der i både programtekster og den endelige dokumentation henvises til, hvor i standarderne du kan finde mere information. Dette gør det nemmere for dig at finde detaljeret oplysninger.

Det er nu også blevet hurtigere at vælge den rigtige kanalskinneløsning. Dette skyldes, at der i den nye danske version vises ledermateriale, størrelse på skinner og afgangsbokse direkte i drop-down boksen.

> Læs mere om Simaris Design DK

Simaris Design i dansk version

I Danmark benyttes Simaris Design af både elektrikere, elinstallatører, el-ingeniører og ikke mindst studerende der undervises i Simaris på landets tekniske universiteter.
Simaris Design findes på 21 sprog. Siemens har nu tilføjet en dansk version for at gøre dit dimensioneringsarbejde lettere.

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

På YouTube kanalen "Lavspændingsmateriel Tavler" finder du videoklip med tutorials, der viser hvordan du kommer i gang med Simaris Design.

Efter at have set disse tutorials vil du være i stand til at dimensionere komplekse elinstallationer. Du vil også kunne dokumentere dit valg af beskyttelseskomponenter, indstillinger af maksimalafbryder, størrelse på kabler og kanalskinner, selektivitet og kortslutningsstrømme, styklister i tavlerne og meget mere

> Projekt definition

> Design af installation - del 1

> Design af installation - del 2

> Projekt dokumentation

Download den danske version af Simaris Design 9.2

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

kanalskinne, skinnesystem, siemens

Send til en kollega

0.109