23948sdkhjf

Gravlund Industrigummi A/S takker for alle besøgene på HI-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Stor interesse for Gravlunds danske produktion af støbte emner i gummi

Efter nogle års fravær deltog Gravlund Industrigummi igen på HI-messen, hvor vi var glade for at møde mange af vores eksisterende og forhåbentlig nye, potentielle kunder.

De, der ikke nåede forbi vores stand på messen, er selvfølgelig altid velkomne til at besøge vores produktion i Ballerup eller kontakte os på telefon 4466 9830 og på info@gravlund.dk for at få en dialog om mulighederne. Du kan også læse mere om os på www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Virksomheden opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.128