23948sdkhjf

Siemens Solution Partnere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Siemens Solution Partner Automation er betegnelsen på certificerede og erfarne systemudviklere, som kan rådgive om og implementere individuelle løsninger baseret på komponenter fra Siemens.

Få hjælp til at udnytte virksomhedens værdifulde data med et MindSphere partnerskab


Der er rigtig mange muligheder med IoT og cloud-løsninger. Hvad enten det drejer sig om nye forretningsmodeller eller optimering af den eksisterende forretning. Og mange virksomheder har fokus herpå, og udnyttelsen af denne nye teknologi begynder at tage fart.

To nye MindSphere-partnerskaber Siemens har mange års god erfaring med partnerskaber med dygtige automationshuse, som en del af vores Solution Partner Program, hvor de enkelte partnere er certificerede inden for forskellige områder. Siemens er indgået i et MindSphere-partnerskab med Tricon Techsoft A/S og BIPA A/S for at kunne hjælpe kunder med at opsamle og udnytte de værdiskabende data. 

BIPA A/S har været MindSphere Partner siden juli 2018.

Hvad kræves det for at blive MindSphere Partner?
Som MindSphere Partner forpligter man sig til at have MindSphere-kompetencer i sin virksomhed. Dermed er et MindSphere-partnerskab en garanti for, at virksomheden har uddannede personer med erfaring i
brug og udvikling i MindSphere-miljøet. MindSphere-partnerprogrammet er et internationalt koncept, der indeholder forskellige virksomhedstyper. Dette er både i forhold til størrelsen af virksomheden, men især i forhold til teknologi- og forretningsfokus.

Hvis du har lyst til at høre mere, står den danske organisation selvfølgelig klar til en yderligere dialog.


MindSphere® er Siemens cloud-baserede, åbne IoT-operativsystem, som forbinder produkter, produktionsenheder, systemer og maskiner og som gør det muligt for virksomheder at høste værdi fra de data, der er genereret via Internet of Things (IoT).

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Send til en kollega

0.126