23948sdkhjf

Nyt søvandsfilter - levetidsforlænget med mindst 10 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wencon ApS

Søvandsfiltre er ofte udsatte for galvanisk korrosion/bi-metallisk korrosion, som opstår når uensartede metaller, kommer i kontakt med hinanden i saltholdig vand.

Repair Management Netherlands BV stod for at coate dette nye søvandsfilter inden det skulle installeres. Se film af processen til højre i fanen >>> 

Huset er lavet i stålplade og filter indsatsen er i rustfrit stål, så ved at coate søvandsfilteret indvendigt med to lag Wencon Coating, er huset beskyttet mod bi-metallisk korrosion i mindst 10 år, og dermed sikrer en markant længerer levetid end et søvandsfilter uden coating.

 ”Mange søvandspumper, rør og filtre bliver i dag leveret med et tyndt lag coating som i vid udstrækning er bedre end ingen coating. Ved at investere lidt mere i korrosionsbeskyttelsen vil man kunne fordoble levetiden på rigtig meget søvandsudstyr, og det giver rigtig god mening” siger Ronald van Pinxteren fra Repair Management Netherlands.

 Læs mere om Wencon Coating her og find flere eksempler på vedligehold, reparationer med Wencon produkterne på vores hjemmeside.

https://www.wencon.com/products/wencon-coating/

Kontakt vores salgssupport ved forespørgsler på pris og levering.

E:mail: wencon@wencon.com eller ring (+45) 63 82 1010

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wencon ApS

Jyllandsvej 15
5400 Bogense
Danmark
Wencon ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079