23948sdkhjf

Trimble SiteVision Augmented Reality system

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sitech Denmark A/S

Forestil dig, at du kunne se ting, der er skjult, eller som faktisk ikke eksisterer endnu. Med Trimble® SiteVision kan du få visualiseret byggeprocessen som den kan se ud.

Med Trimble SiteVision AR kan bruger og kunder få vist de nye designs, eksisterende underjordiske infrastrukturer eller den fremtidige form af terrænoverflader uden at skulle tolke tegninger eller kort.  Eksisterende terræn og indlejrede modeller kan ses fra enhver vinkel og position. Med Augmented Reality bliver designs virkelige i forhold til det eksisterende miljø.
AR betyder Augmented Reality, hvilket betyder, at en computer genererer et billede, der strækker sig over den virkelige verden. Så du kombinerer virkelighed med digital. Efterhånden som håndholdte enheder bliver kraftigere og mere intelligente, kan vi nu bruge augmented reality med vores egen telefon. Det er her AR-produktet Trimble SiteVision kommer i spil.

Tag 3D-modellen ud i marken og se, hvordan tingene ser ud, når det er gjort. Download en app på en understøttet Android-telefon, forbind derefter til satellitmodtageren, og du er i gang.

 

  • Se hvad du ikke kan se: Hvor er den eksisterende underjordiske infrastruktur?
  • Se fremtiden: Hvordan ser den nye bygning ud i forhold til det eksisterende miljø?
  • Rumlig Vision: Hvordan kan jeg fortolke 3D-data nemt?
  • Forbedret forståelse: Design dine designs lokalt, baseret på hvor designdetaljerne er.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sitech Denmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
Sitech Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.114