23948sdkhjf

Meggitt A/S værdsætter digital service & support

| Medlemsnyhed | Indrykket af Envotherm A/S

”Envotherms HOT-line support er den bedste af dem vi har” udtaler Morten Degn

Meggitt A/S investerede i en inddamper til behandling af deres procesvand i 2013. Procesvandet indeholder tungmetaller og andre kemikalier som betyder procesvandet ikke kan udledes direkte. Efter behandling i Envotherms inddamper ligger værdierne af det rensede procesvand langt under udledningskravene.

Meggitt A/S er eksperter i fremstilling af piezokeramiske komponenter anvendt i sensorer. Meggitt A/S er en del af Meggitt PLC´s Sensing System division.

Styringen i Envotherms inddamper er udført med sensorer og følere som sikrer at såfremt anlægget skal renses, eller en sliddel i anlægget er klar til udskiftning, kommer der en alarm i god tid før rensning eller en reservedel skal skiftes. Styringen i anlægget er programmeret således at Meggitt´s medarbejdere kan følge processen i anlægget og alle parametre, enten via Touch-panelet, via mobiltelefonen eller via computeren. Hos Envotherm kan ingeniøren koble sig på anlægget og se processen on-line. Alarmer orienterer kunde og Envotherm om hvor problemet præcist er opstået – og det sikrer hurtig problemløsning.

Morten Degn udtaler:

”Vi har flere maskiner der er on-line, men den bedste service får vi hos Envotherm.  Det er altid den samme kvalificerede ingeniør i den anden ende – han kender vores anlæg og problemløsning sker på få minutter. Det er vigtigt for os at anlægget kan behandle vores procesvand 24/7 og det sikrer den digitaliserede service og support. Vi anbefaler gerne Envotherm til andre med industrispildevand.”

Morten Degn, Maintenance Technician

 https://envotherm.dk/cases/

Vil du vide mere, kontakt Adm. Direktør Vibeke Svendsen, mobil 40279217, eller e-mail, vsv@envotherm.dk

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Send til en kollega

0.094