23948sdkhjf

En sejltur til Malaga?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om at tage på en længere sejltur?

Måske vil du bare gerne leje en sejlbåd, mens du er på ferie i Spanien? Begge ting er mulige. Malaga er en by med både havn, strand og hyggelige restauranter.

Malaga har det meste
Sejlerlivet er for de fleste altid en fornøjelse. Det er skønt at komme ud på vandet og mærke vinden i håret. Hvad enten du selv vil foretage en længere sejltur ned langs Europas kyst, eller du blot ønsker en endagstur på en båd, er dette en mulighed i Malaga.

Malaga er en dejlig by beliggende ud til havet. Der er brede strande, men også en havn med mulighed for shopping og restauranter. Der er desuden en stor shoppegade samt hyggelige restauranter ude i de små sidegader. Foretager man dog den lange rejse hele vejen til Spanien, skylder man sig selv også at opleve nogle af de omkringliggende byer.

Malaga, men også meget mere
Er du først taget til Malaga, bør du overveje, om du har lyst til at opleve mere af spansk kultur. Eksempelvis Alhambra, den fantastiske borg i Grenada, eller moskéen i Córdoba, som udover at være moske også fungerer som kirke. Der er flere forskellige muligheder for biludlejning, når du rejser i Spanien. Læs mere for billig billeje i Malaga.

Hvis de ovennævnte seværdigheder er noget, som du har lyst til at opleve, er et godt råd: Lej en bil på ferien i Malaga. Det er muligt at finde billig biludlejning for eksempel ved at gøre brug af sammenligningssider, hvor man kan sammenligne priser fra biludlejning til biludlejning. Tjek biludlejning ud på denne hjemmeside.

Inden du rejser, bør du undersøge muligheder for biludlejning
Inden du tager afsted på din rejse, er der nogle ting, som kan være en god idé at være opmærksom på i forbindelse med biludlejning. Dette gælder blandt andet forsikringer. Nogle har nemlig allerede forsikringer, som dækker billeje, og derfor behøver de ikke at købe alle de forsikringer, som biludlejerne sælger.

Der kan desuden være specifikke krav til den person, der skal køre bilen. Herunder hører krav til førerens alder. Der kan være regler for, at føreren skal være over en minimumsalder, men det kan også være et krav, at føreren skal være under en vis alder.

Når du står ved biludlejningen
Når du skal have udleveret din lejebil ved biludlejningen, er det en god idé at holde nogle forskellige ting for øje. Det er en god idé at tjekke en lejebil i Malaga, eller alle mulig andre steder for den sags skyld, for skrammer og ridser. Hvis du ikke dokumenterer eventuelle skader fra starten af, kan det i sidste ende blive dig, som kommer til at hæfte for dem. Selv hvis skaderne er påført af en anden kunde.

En anden aftale, som skal indgås er, om du vil aflevere bilen med næsten tom eller fuld tank. Dette kræver lidt planlægning i fremtiden, da det ikke er smart rent økonomisk, hvis du bliver nødt til at fylde benzin på, på den sidste tur hen til biludlejeren, og du har aftalt at aflevere en næsten tom tank.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109