23948sdkhjf

Kender du det der Linke-din?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Måske kalder du det  i stedet LinkedIn, som faktisk også er det rigtige navn for det professionelle sociale medie.

 

Hos DENIOS kalder vi det slet ikke for Linke-din, men LinkedIn. Undertegnede tilhører selvfølgelig også den yngre generation, der er vokset op side om side med de sociale medier. Bevares, min kære fatter kalder det for Linke-din, og far-jokes og gebrokken engelsk kan man aldrig få for mange eller få for meget af.  

 

Find DENIOS Danmark på LinkedIn

DENIOS er selvfølgelig på LinkedIn, og det er ganske enkelt det eneste, vi vil dele med jer kære læsere i denne omgang.

Hvis du har lyst til følge os på LinkedIn, kan du finde vores side ved at søge på ”DENIOS Danmark” i søgefeltet. Via vores LinkedIn kan du holde dig opdateret med vores artikler, produktnyheder, katalogudgivelser og andre nyheder fra os her i Fredericia.

 

Bliv en del af DENIOS-banden

Skal du være en del af vores lille DENIOS-bande på LinkedIn? Vi har ingen optagelsesritualer, vi kører desværre ikke på motorcykler, og vi har ingen jakker med rygmærker. Men det betyder ikke, at vi ikke kan skabe os en hård kerne af fantastiske følgere, der gerne vil holde sig opdateret på DENIOS-fronten.

 

Vil du også holdes opdateret på produktnyheder, rabatter og tilbud, artikler og andre nyheder fra os? Så find os på LinkedIn lige her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Send til en kollega

0.094