23948sdkhjf

Process Engineering A/S er for andet år i træk blevet Great Place to Work®-certificeret!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Hos Process Engineering A/S er vi stolte over nu at være Great Place to Work®-certificeret for andet år i træk.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource og grunden til vores succes, og med den nye certificering betyder det, at vi gør noget rigtigt omkring arbejdspladsen.

Undersøgelsen, der er gennemført af Great Place to Work, og som ligger til grund for certificeringen, har til formål at afdække vores arbejdsmiljø og medarbejdernes arbejdsglæde. Sidste år deltog vi for første gang i undersøgelsen, og gennem hele året har vi arbejdet med de indsatsområder, som medarbejderne pegede på, skulle forbedredes.

”Undersøgelsen er et godt værktøj for os til at bringe de indsatsområder frem, som vi kan forbedre os på og gøre os til en endnu bedre arbejdsplads. Det er heller ingen hemmelighed, at det er vores dygtige og engagerede medarbejdere, der gør Process Engineering til en attraktiv arbejdsplads. Derfor er vi rigtig glade og stolte over endnu en gang at blive certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser,” siger direktør Poul B. Jakobsen.

Involvering er vejen frem

Som rådgivende virksomhed består vores vigtigste ressource af vores medarbejdere og den viden og service, de leverer til vores kunder. Derfor gør ledelsen meget ud af at skabe en god og innovativ arbejdsplads, hvor tillid og fællesskab er nøgleord, og hvor der samtidig er fleksibilitet og plads til privatlivet.

”Som medarbejder hos Process Engineering får jeg ikke kun mulighed for at bruge mine kompetencer, men også for at udfordre dem. Nogle opgaver kan til tider kræve, at man bliver længere i en periode for at løse dem. Men hos Process Engineering er der plads til at kompensere for den ekstra tid, når presset ikke er så stort, hvilket giver en god balance mellem arbejde- og familietid,” udtaler Omar Gamarra, Maskiningeniør i Process Engineering A/S.

”De sidste fem år er vi vokset fra 35 medarbejdere til nu at være 110 og med en forventning om at være 200 ansatte i Danmark og 100 ansatte i udlandet. Derfor er det vigtig for os, at alle medarbejdere bliver involveret og føler sig inddraget,” forklarer Poul B. Jakobsen og slutter:

”Vi bliver kun de bedste ved at have de bedste medarbejdere og lytte til dem, så vi vil fortsat anvende undersøgelsen til at sætte ind der, hvor noget kan gøres bedre.”

Vil du med på holdet?

Vi søger jævnligt efter endnu flere dygtige kolleger til vores kontorer i hele landet, så kunne du tænke dig at være med på holdet, så tag et kig på vores stillingsopslag.

For yderligere informationer kontakt

Direktør Poul B. Jakobsen, pbj@proeng.dk, 24 24 11 83

 Find os på

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.094