23948sdkhjf

Tag med Huxi på jagt efter potentialerne i sydjysk erhvervsliv.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Sydjylland

Efter et første halvår, hvor Erhvervshus Sydjylland har haft travlt med at etablere sig, åbner Erhvervshuset nu dørene for virksomheder og samarbejdspartnere og byder indenfor til Åbent Hus d. 28. august.

Det sker for at markere, at 25 medarbejdere med alsidige erfaringer fra erhvervslivet allerede er i fuld gang med at sparre med de sydjyske virksomheder om deres udviklingsmuligheder og potentialer. Samtidig har erhvervshuset etableret en række projekttilbud, som konkret kan løfte virksomhederne inden for f.eks. eksport, digitalisering og grøn omstilling.

På dagen kan du møde alle erhvervshusets medarbejdere over en kop kaffe samt deltage i en spændende minikonference om potentialerne i det sydjyske erhvervsliv modereret af Huxi Bach. Sidst men ikke mindst er det dagen, hvor du kan netværke med dine kolleger og forretningsforbindelser.

Åbent Hus finder sted onsdag den 28. august i tidsrummet fra 15 – 18 hos Erhvervshus Sydjylland på Billundvej 3 i Vojens. Du kan komme med gratis, hvis du melder dig til som een af de 200 sidste.

Læs mere i vedhæftede invitation eller på vores hjemmeside her, hvor du også kan tilmelde dig. 

Vi glæder os til at se dig. 

 -----

Kort om Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland er det helt nye samlingspunkt for sydjysk erhvervsliv. Det er her, hvor du som virksomhed har direkte adgang til attraktive projekttilbud og sparring fra topkvalificerede forretningsudviklere, der hjælper dig med at bringe din virksomhed videre.

Vi står klar med viden og kompetencer, der skaber en affyringsrampe for videreudvikling af din virksomhed. Uanset om din udfordring hedder vækst, eksport, digitalisering, strategi, kapitaltilførsel, grøn omstilling eller noget helt andet. Og uanset om du er iværksætter, etableret eller en stor eller lille virksomhed.

Vores sparring er som udgangspunkt et gratis tilbud til dig. Det eneste, du risikerer ved at invitere os indenfor, er, at vi skubber til dine ambitioner og inspirerer dig til at tænke nyt. For os handler det om én ting: At hjælpe sydjysk erhvervsliv til at indfri sit fulde potentiale.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vores sparring og vores projekttilbud.

I samarbejde med…
Danmarks seks nye erhvervshuse gik i luften 1. januar 2019, og vi er godt i gang med at etablere et tæt samarbejde med lokale erhvervskontorer, Business Regions, klynger, regionale og nationale erhvervsfremmeaktører, så vi samlet set kan hjælpe vores virksomheder bedst muligt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Sydjylland

Billundvej 3
6500 Vojens
Danmark
Erhvervshus Sydjylland

Send til en kollega

0.205