23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske virksomheder har adgang til unikke faciliteter inden for produktionsteknologi

Arbejder du i en produktionsvirksomhed? Og vil du gerne vide mere om mulighederne i ny teknologi? Hos GTS-institutterne finder du mere end 40 test- og udviklingsfaciliter, du kan benytte til implementering af ny produktionsteknologi.

Hos Teknologisk Institut er der bl.a. opbygget en facilitet dedikeret til robotteknologi og automatisering, hvor robotteknologi bliver udviklet og overført til industrien og samfundet.

På Lindø værftet står FORCE Technology sammen med LORC bag en mekanisk testbænk til test af store komponenter og konstruktioner. Testbænkens størrelse og kapacitet muliggør test med realistisk kraftpåvirkning.

Bioneer har udviklet og implementeret en lang række produktionsteknologier, som gør det muligt at producere alle slags proteiner i meget høj kvalitet. Bioneer har desuden etableret en højt specialiseret infrastruktur til oprensning af de producerede proteiner.

Hos DFM er der bl.a. adgang til faciliteter til kalibrering af akustiske transducere herunder mikrofoner, lydkalibratorer og øresimulatorer. 

Find mange flere eksempler på GTS-faciliteter inden for produktion her

Foto: Teknologisk Institut

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.078