23948sdkhjf

Roxtec og Solar-samarbejde er godt nyt for offshoreindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Offshorevirksomheder og rederier får nu lettere adgang til tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Roxtec og Solar.

Roxtec Denmark Aps og Solar Danmark A/S har netop indledt et samarbejde om salg og distribution af tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Det betyder, at alle Solars kunder fra i dag har adgang til Roxtecs unikke produkter med dag-til-dag-levering. Det er en nyhed, der kommer særligt virksomheder i offshore- og marineindustrien til gode.

”Offshoreindustrien stiller helt særlige krav til sikkerhed, og det er i bund og grund det Roxtecs produkter opfylder,” lyder det fra Bjarne Tarp, som er Solars salgschef for offshore, marine og vind.

Øger sikkerheden
Roxtecs modulære tætningssystemer øger sikkerheden i produktionsanlæg, bygninger og på skibe verden over. Et felt, der kræver dyb teknisk forståelse og support og derfor er samarbejdet med Solar et drømmescenarie.

”Afgørende for vores fælles interesse er at imødekomme behovet for hurtig levering fra dag til dag. Vores fælles styrke er at supportere vores kunder, så snart behovet opstår. Roxtec og Solar har tilsammen mangeårig knowhow, der rækker fra design og udvikling til support og levering. Sammen står vi stærkt med at yde den bedste service til vores kunder,” udtaler Lasse Kohrtz, Segment Manager, Infrastructure & Industry hos Roxtec Denmark ApS.

For yderligere information:

Solar Danmark A/S: Bjarne Tarp, Salgschef: bt@solar.dk eller + 45 40641238
Roxtec Denmark ApS: Lasse Korthz, Segment Manager: lasse.kohrtz@roxtec.com eller +45 4268 6636

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.109