23948sdkhjf

Giver du kassen for at bortskaffe dit proces-spildevand?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Envotherm A/S

Flere industrivirksomheder vælger nu at behandle deres spildevand selv og sparer samtidig penge

De sidste 3 år har Envotherm udlejet løsninger til industrivirksomheder i Danmark og Tyskland. Virksomhederne har typisk sparet mindst 35% på deres udgifter til behandling af spildevand. Samtidig slipper de efter et års tid for indberetninger til kommunen, da det rensede vand er langt under udledningskravene.

Envotherms teknologi bevirker, at energien bliver genanvendt i anlægget. Envotherm tilbyder derfor en garanti overfor kunden på energiforbrug per m3. Energiforbruget er 45 kWh per behandlet m3.

Lejeprisen per m3 behandlet procesvand er incl. Service og Hot-line. Via Remote Control kan Envotherms dygtige ingeniører varetage service on-line og sikre markedets højeste oppe-tid.

Med Envotherms løsning kender kunden den fulde udgift til behandling af spildevandet, og den udgift er langt under bortskaffelsesomkostningerne. Derfor har beslutningen ikke været svær for de kunder, der har valgt Envotherms løsning.

Se case-stories på Envotherms hjemmeside fra flere referencekunder. www.envotherm.dk

Aksel Bækby, Hvide Sande Shipyard, udtaler::

”Vi har haft et ET150 anlæg i næsten 11 måneder - det blev installeret på én dag og har kørt uden problemer. Vi vil gerne anbefale denne løsning til andre industrielle virksomheder med proces- og spildevand. ”

Aksel Bækby, Beddingschef

Vil du vide mere, kontakt Adm. Direktør Vibeke Svendsen, mobil 40279217, eller e-mail, vsv@envotherm.dk

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Send til en kollega

0.141