23948sdkhjf

Miljøvenligt universalsmøremiddel til barske havmiljøer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klüber Lubrication Nordic A/S

Ny multifunktionsfedt beskytter rullelejer og almindelige lejer imod korrosion og slitage, selv ved lave temperaturer

Saltholdig luft, temperaturer under frysepunktet, stormvejr og kraftige dønninger – de barske betingelser i høj sø har stor indvirkning på lejer i kraner, spil, lederuller og rorsystemer. Klüber Lubrication har udviklet et nyt, fuldt bionedbrydeligt og højtydende smøremiddel, Klüberbio BM 32-142, der er specielt beregnet til miljøvenlig smøring af rullelejer og almindelige lejer, som udsættes for ekstreme maritime betingelser. Ud over EU-miljømærket overholder Klüberbio BM 32-142 kravene til klassifikation som et miljøvenligt smøremiddel (EAL) med hensyn til bionedbrydelighed, toksicitet og bioophobning, som er defineret af US Environmental Protection Agency for "2013 Vessel General Permit".

"En fremragende miljøkompatibilitet af smøremidlerne er lige så vigtig for operatørerne som en fremragende slidbeskyttelse, god korrosionsbeskyttelse og høj belastningsevne", forklarer Dirk Fabry, Business Development Manager for marine smøremidler hos Klüber Lubrication. "Med Klüberbio BM 32-142 er det lykkedes os at udvikle et virkeligt universalsmøremiddel til alle anvendelser ombord, som er følsomme over for miljøet".

Da det er specielt designet til smøring af rullelejer og almindelige lejer, der udsættes for højt overfladetryk, muliggør de gode lavtemperaturegenskaber ved det nye multifunktionsfedt drift ved meget lave omgivelsestemperaturer ned til minus 40°C. Specielle additiver giver god slid- og korrosionsbeskyttelse. Således bidrager Klüberbio BM 32-142 til forlængelse af serviceintervaller og komponenternes levetid.

 Om Klüber Lubrication

Klüber Lubrication er en af verdens førende producenter af specialsmøremidler og tilbyder avancerede tribologiløsninger til praktisk taget alle industrier og markeder i hele verden. De fleste produkter er udviklet til og fremstilles i henhold til specifikke kundebehov. Klüber Lubrication har eksisteret i over 80 år og har altid leveret leveret kvalitetssmøremidler, omhyggelig rådgivning og omfattende ydelser. Resultatet er et enestående omdømme på markedet. Virksomheden har alle gængse industricertificeringer og råder over en prøvehal, som næppe har sin lige i hele smøringsbranchen.

Klüber Lubrication, der blev etableret som en detailvirksomhed for råolieprodukter i München i 1929, udgør i dag en del af Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, der er en virksomhedsgruppe i Freudenberg Group, Weinheim. Klüber Lubrication har ca. 2.000 medarbejdere i over 30 lande.

Om Freudenberg Chemical Specialities

Freudenberg Chemical Specialities udvikler, producerer og markedsfører kemiske specialstoffer. For at være så tæt på kunderne som muligt har virksomheden en global markedstilstedeværelse, som omfatter fem varemærker: Klüber Lubrication, Chem-Trend, OKS, SurTec og Capol. Freudenberg Chemical Specialities er en af verdens førende producenter af specialsmøremidler, slipmidler, kemotekniske vedligeholdelsesprodukter samt overfladebehandling og elektrolytiske metalbelægningsløsninger. Freudenberg Chemical Specialities, der har hovedkvarter i München, Tyskland, er til stede i omkring 40 lande med egne virksomheder. I 2015 beskæftigede virksomhedsgruppen ca. 3.300 medarbejdere og havde en omsætning på ca. 960 millioner euro.

Klik på http://www.fcs-muenchen.com for yderligere oplysninger

 Pressekontakt

Klüber Lubrication München SE & Co. KG

Andreas Hasslinger, Marketing Communications

Geisenhausenerstr. 7

81379 München, Tyskland

Telefon: +49 (0) 89 / 78 76-467

E-mail: andreas.hasslinger@klueber.com

mediaconnect

Michael Jurischka

Gotzkowskystr. 11

10555 Berlin, Tyskland

Telefon: +49 (0) 30 / 28 44 95 95

E-mail: m.jurischka@mediaconnect-berlin.de

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klüber Lubrication Nordic A/S

Literbuen 9
2740 Skovlunde
Danmark
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.096