23948sdkhjf

Miljøvenligt og højtydende smørefedt forlænger levetiden for stålwirer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klüber Lubrication Nordic A/S

Smøring med fremragende bekæmpelse af slitage og korrosion

Stålwires i marine og offshore anvendelser udsættes ofte for ekstreme vejrforhold. På skibe og offshore rigs kan de ikke undgå at komme i kontakt med havvand. Under sådanne omstændigheder stilles udfordrende krav til smøremidlet: Det skal ikke kun have god klæbeevne og være modstandsdygtigt overfor vand, men også opfylde alle krav om miljøvenlighed.

Klüber Lubrication har udviklet et højtydende smørefedt, Klüberbio AM 92-142, som passer til denne form for anvendelse. Dette miljøvenlige smøremiddel udviser en fremragende belastningsevne og giver en pålidelig beskyttelse af stålwirer, som udsættes for havvand. Smøremidlets fremragende beskyttelse mod slitage bidrager til at forlænge stålwirers levetid. Det nye specialfedt med dets enestående klæbeevne, modstandsdygtighed overfor vand og termiske stabilitet er også yderst effektivt selv i små mængder, hvilket giver en kærkommen indvirkning på driftskontoen. Klüberbio AM 92-142 kan anvendes til galvaniserede wirer.

Det nye højtydende og miljøvenlige smøremiddel er udviklet i tæt samarbejde med wireproducenten Redaelli Tecna SPA til den indledende indsmøring af stålwirer. Redaelli Tecna SPA godkendt Klüberbio AM 92-142 og anbefaler også produktet til fornyet indsmøring af virksomhedens wirer.

 

Om Klüber Lubrication

Klüber Lubrication er en af verdens førende producenter af specialsmøremidler og tilbyder avancerede tribologiløsninger til praktisk taget alle industrier og markeder i hele verden. De fleste produkter er udviklet til og fremstilles i henhold til specifikke kundebehov. Klüber Lubrication har eksisteret i over 80 år og har altid leveret kvalitetssmøremidler, omhyggelig rådgivning og omfattende ydelser. Resultatet er et enestående omdømme på markedet. Virksomheden har alle gængse industricertificeringer og råder over en prøvehal, som næppe har sin lige i hele smøringsbranchen.

Klüber Lubrication, der blev etableret som en detailvirksomhed for råolieprodukter i München i 1929, udgør i dag en del af Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, der er en virksomhedsgruppe i Freudenberg Group, Weinheim. Klüber Lubrication har ca. 2.000 medarbejdere i over 30 lande.

Om Freudenberg Chemical Specialities

Freudenberg Chemical Specialities udvikler, producerer og markedsfører kemiske specialstoffer. For at være så tæt på kunderne som muligt har virksomheden en global markedstilstedeværelse, som omfatter fem varemærker: Klüber Lubrication, Chem-Trend, OKS, SurTec og Capol. Freudenberg Chemical Specialities er en af verdens førende producenter af specialsmøremidler, slipmidler, kemotekniske vedligeholdelsesprodukter samt overfladebehandling og elektrolytiske metalbelægningsløsninger. Freudenberg Chemical Specialities, der har hovedkvarter i München, Tyskland, er til stede i omkring 40 lande med egne virksomheder. I 2015 beskæftigede virksomhedsgruppen ca. 3.300 medarbejdere og havde en omsætning på ca. 960 millioner euro.

Klik på http://www.fcs-muenchen.de for yderligere oplysninger

 

Pressekontakt

Klüber Lubrication München SE & Co. KG

Andreas Hasslinger, Marketing Communications

Geisenhausenerstr. 7

81379 München, Tyskland

Telefon: +49 (0) 89 / 78 76-467

E-mail: andreas.hasslinger@klueber.com


mediaconnect

Michael Jurischka

Gotzkowskystr. 11

10555 Berlin, Tyskland

Telefon: +49 (0) 30 / 28 44 95 95

E-mail: m.jurischka@mediaconnect-berlin.de

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klüber Lubrication Nordic A/S

Literbuen 9
2740 Skovlunde
Danmark
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.078