23948sdkhjf

Dansk maritimt rekrutteringsfirma har succes i udlandet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

MARPRO Search & Selection har succes med rekrutteringsvirksomheden, som ud over traditionel headhunting samt search & selection, også tilbyder partner match med firmaer i udlandet.

MARPRO Search & Selection blev etableret medio 2017. Siden har virksomheden haft travlt og har serviceret en lang række virksomheder i Danmark, herunder både skibsværfter, skibsredere , uddannelsesinstitutioner og leverandører i den maritime branche.

Virksomheden har som den første i Danmark, specialiseret sig 100% i profiler med maritim baggrund og den maritime branche generelt. 

"Det var et sats" fortæller Jakob le Fevre, der står bag MARPRO. "Jeg har bevæget mig i branchen i 30 år og vidste at man enten håndtererede rekrutteringer selv, eller satte etablerede store rekrutteringsfirmaer til at håndtere opgaverne. Min personlige karriere har været meget påvirket af headhuntere - jeg har selv været igennem møllen tre gange. De store udmærker sig ved meget etablerede procedurer, gode tests og kompetente folk, men min opfattelse har været hver gang at de ikke kendte til shipping´s DNA. Her kunne jeg gøre en forskel."

MARPRO Search & Selection startede af logiske årsager med nærmarkedet Danmark, men efterhånden som de nye teknologier blev taget i brug, stod det klart at opgaverne kunne løses world wide. Inden for de seneste måneder har MARPRO været aktive i Schweitz, Brasilien, Singapore, Tyrkiet og lige nu arbejdes der på at finde en dygtig Business Developer til en seriøst tysk start-op i Hamburg, Trusteddocks.com. 

"Jeg tror vores attraktive prisniveau, parret med en dedikeret service, har gjort forskellen" uddyber Jakob, "Jeg var godt klar over at vores priser skulle være skarpe, for i realiteten konkurrerer vi for det meste ikkke imod et andet firma, men imod at arbejdsgiveren udfører arbejdet selv. Her kan omkostningen være svær at opgøre - men der er ingen tvivl om at der er store tidsbesparelser - samt en sikkerhed for at selve opgaven udføres som Best Practice - dvs. at der f.eks. er helt styr på GDPR og at kandidater behandles professionelt"

MARPRO driver portalen www.maritimeprofessionals.net 

Med udgangspunkt i denne udsendes hver uge et nyhedsbrev til over 21.000 abonenenter.

MARPRO Driver endvidere 2 LinkedIn grupper Maritime Professionals og Maritime Deck Officers med over 60.000 medlemmer tilsammen. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11