23948sdkhjf

Solar og GEDORE giver energi- og søfartsvirksomheder adgang til kvalitetsværktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solar Danmark A/S

Nyt samarbejde mellem værktøjsproducent GEDORE og Solar skal imødekomme efterspørgslen fra den skandinaviske olie-, gas- og skibsindustri.

Både GEDORE og Solar fejrer i år 100 års jubilæum, men kan nu også fejre et nyt, fælles samarbejde. Partnerskabet mellem de to giver skandinaviske virksomheder adgang til GEDORES værktøj via Solars logistiske set-up.

“Vores offshore-kunder har enormt stærke præferencer inden for værktøj. Man bruger simpelthen kun det bedste. Derfor har vi været på udkig efter en stærk partner på værktøj specifikt til vores industrikunder og med GEDORE ombord kan vi nu tilbyde vores kunder det, de efterspørger,” siger Bjarne Tarp, salgschef hos Solar Danmark.

Han forklarer, at den tyske, familieejede virksomhed GEDORE blev valgt pga. dens anerkendelse verden over som en innovativ og pålidelig værktøjsproducent. GEDORE ser partnerskabet som den bedste måde at tilgå det skandinaviske marked.

”Skandinaviske industrivirksomheder er vigtige kunder for GEDORE, og det er derfor vi har indgået dette partnerskab. Solar er det perfekte match med hensyn til kundeerfaringer, viden om værkstøjforretningen og teknisk support,” siger GEDOREs administrerende direktør Chris Metzler. 

Sortimentetsudvidelsen er nøglen
Aftalen er blot en af mange sortimentsudvidelser, som Solar har foretaget i løbet af de sidste 12 måneder. Tilføjelsen af nye produktkategorier er en fortsættelse af strategien om at flytte Solar fra at være en teknisk grossist til at blive en digital sourcing- og servicevirksomhed.

”Ambitionen er at konsolidere positionen som den foretrukne sourcing partner for udvalgte industri-fokusområder, og her er det afgørende at være i stand til at tilbyde det rette sortiment,” forklarer Ole Sørensen, Senior Vice President i Solar Group.

”Vores forretning er baseret på en solid TCO-tankegang og en stærk evne til fortsat at udfordre os selv og vores kunder til at udvikle og forbedre sig. Vi udvider vores sortiment for at skabe mere værdi for vores kunder. Med GEDORE på hylderne kan vores kunder optimere yderligere og konsolidere deres udgifter, reducere tiden brugt på at bestille, fakturere og håndtere varer osv. Ved at kombinere højteknologiske produkter med et bredere sortiment, en effektiv logistik og en digital tilgang har det virkelig vist sig at være opskriften på betydelig værdiskabelse. Og det er selvfølgelig noget, som vores kunder kigger ind i,” siger han.

Ud over værktøj har Solar udvidet deres sortiment med kabler fra Lapp, pneumatik fra SMC, ligesom mere 30.000 andre mekaniske varer er blevet tilføjet produktudvalget. GEDOREs sortiment er tilgængelig i Solars danske webshop fra 1. april, mens norske og svenske kunder vil få adgang til produkterne senere på året.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solar Danmark A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen
Danmark
Solar Danmark A/S

Send til en kollega

0.141