23948sdkhjf

Undgå fugtrelaterede problemer i vindmøller – og forøg din indtjening

| Medlemsnyhed | Indrykket af Senmatic A/S

Kombinationen af luftbåren fugt og salt, der trænger ind i offshore vindmøller, giver alvorlige udfordringer – og risiko for nedbrud.

Nogle af de mest velkendte fugtrelaterede problemer i vindmøller omhandler kondens, rustangreb, mug og svamp og ikke mindst risiko for elektriske og mekaniske driftsforstyrrelser. For at undgå disse udfordringer kræves der fugtsensorer af høj kvalitet, der konstant overvåger niveauet af luftfugtigheden. Senmatics fugtfølere registrerer afvigelser og sender en besked til datacentret. Dette bevirker, at operatørerne vil kunne reagere på mulige lækager eller andre problemer, før det høje fugtighedsniveau medfører yderligere problemer eller risici. Således anvendes fugtighedssensorer præventivt.

Senmatics sensorer bidrager med deres store målenøjagtighed til lavere omkostninger til service og vedligehold samt en maksimering af oppe-tiden. 

Senmatic som din foretrukne leverandør
Hos Senmatic har vi 20 års erfaring indenfor vindmølle-industrien. Vi forstår alle vigtige processer, og vi er stolte af at skabe pålidelige og rentable løsninger til vores kunder. Vi tilpasser vores sensorer til de specifikke forhold og vores kunders behov. Dette er vores måde at sikre høj kvalitet og stabilitet i ethvert set-up.

Du kan finde flere væsentlige oplysninger i vores brochure der viser produkter til brug indenfor vindmølle-industrien.

Bliv klogere på hvordan du kan undgå nedbrud og samtidig sikre en optimeret produktion – læs mere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Senmatic A/S

Industrivej 8
5471 Søndersø
Danmark
Senmatic A/S

Send til en kollega

0.094