23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch løsninger til Industri 4.0 på årets ComVac

Busch Præsenterede flere nyheder på årets ComVac messe

På ComVac, den førende internationale messe for trykluft og vakuum teknologi, der for nylig blev afholdt i Hannover, Tyskland. Modtog Busch Vacuum Pumps & Systems et stort antal besøgende på deres messestand, hvor messedeltagerne blev introduceret for emnet Vacuum 4.0 og de bedst mulige innovative vakuumløsninger hos Busch.

Talrige besøgende udnyttede lejlighed til at tale med Busch vakuumeksperterne.
Med Vacuum 4.0 fokuserer Busch på emnet vakuumforsyning. Besøgende blev især imponeret over de innovative vakuumløsninger til Industry 4.0.
Med R 5 RA 0760 A PLUS præsenterede Busch sin banebrydende lamelvakuumpumpe, som kan køre med enten trykregulering eller konstant hastighed, hvilket gør den usædvanlig energieffektivt.
Alle dens driftsdata registreres og lagres permanent, og en Modbus TCP/IP-klient/serverprotokol muliggør ekstern styring af vakuumpumpen via en pc.
Dette giver mulighed for vakuumpumpen på at være fuld tilsluttet.

Besøgende på ComVac oplevede også det seneste højdepunkt i Vacuum 4.0 universet for første gang. Ved hjælp af Busch VacuumApp viste eksperterne på standen, hvordan kunderne lettere kan oprette deres vakuumpumper. Ved blot at scanne de installerede vakuumpumper kan Busch kunder registrere dem direkte via appen, så de får adgang til alle tekniske oplysninger. App'en gør det også nemt at bestille de rigtige vedligeholdelsessæt og kontakte det nærmeste Busch Service Center.

Ud over de to nyheder, der blev præsenteret for første gang på ComVac, udstillede Busch også andre vakuumpumper og vakuummåler som eksempelvis de nye VacTest til overvågning og styring af vakuumprocesser. Disse måleinstrumenter er designet til at kombinere de seneste fremskridt inden for vakuummetrologi med exceptionel produktionskvalitet, for at give en innovativ og omfattende portefølje af aktive vakuummålere og controllere.

 Se mere på Busch Vakuumteknik

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.062