23948sdkhjf

DMT er bogstaveligt talt ONLINE på EOT 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMTonline ApS

- når gæsterne træder ind ad døren i disse dage til årets EOT-messe 2019, står DMTonline klar med et væld af konnector- og kabelløsninger

John Sørensen og Ole Ingby hos DMT vil give kompetent vejledning på vejen til at opnå pålidelige konnector- og kabelløsninger med netop de egenskaber, som kunden kræver.

Messen er skabt med det formål at binde mennesker, brancher, vidensdeling, netværk og business tæt sammen. Er du nysgerrig på fremtiden indenfor elektronik- og teknologibranchen, så er denne messe lige for dig.

DMT spænder bredt og er blandt andet underleverandør med kabel-konfektionering, stik og kabler til industrien. Endvidere har DMT mere end 24-års erfaring med produkter, rådgivning og salg af kvalitets-kabler indenfor f.eks.: Low Loss kabler, RG kabler, Corrugatede kabler, MIL-C17 kabler, FEP/PTFE kabler og Semi-rigid kabler m.m.

DMT kan levere alt hvad der skal til en moderne kommunikationsløsning. F.eks. antenner, kabler, stik, RF-parts, antenner og meget mere. Med vores store lager kan DMT levere det meste fra dag til dag. Hvis kunden mangler færdig-konfektionerede kabler, kan de også forvente at disse produceres, så de kan leveres dagen efter.

Virksomheden er i dag totalleverandør af kommunikationssystemer til små og store virksomheder - også offshore. DMT er ISO 9001-2015 certificeret for at imødekomme de krav som industrien kræver i fremtiden.

Mød DMTonline på stand nr. M9772 den 7. – 9. maj 2019. Messen er åben dagligt fra kl. 9-16.

DMT ser frem til at møde nye kunder og nuværende samarbejdspartnere på messen!

Se www.dmtonline.dk for yderligere information.

 

Mød DMTonline ApS til EOT 2019 på stand M9772.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMTonline ApS

Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Danmark
DMTonline ApS

Send til en kollega

0.109