23948sdkhjf

Ny Gigabit-switch fra Siemens - designet til store båndbredder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Den nye Scalance XC-200G er en Gigabit-version af den kendte serie af Scalance XC-200 industrielle switches. Switchen er ideel, hvis du står over for opbygning af en kraftig infrastruktur i et industrielt miljø.

Scalance XC-200G-switchene er velegnet til konventionelle automationsnet, men de er primært designet til applikationer, der stiller særligt store krav om båndbredder, som fx applikationer til trafikinfrastruktur og/eller overvågning af køretøjers højde i tunneller.

De er især velegnede til brug i produktionsvirksomheder, hvor de med stor præcision og høj hastighed kan overføre store datamængder som fx videooptagelser direkte til MES-niveauet, hvor de kan bruges til at fuldende batch-dokumentation. Den store båndbredde betyder, at du kan reservere kanaler til tidskritiske signaler, dvs. at overførsel af store datamængder på netværket således ikke forøger opdateringstiden for de hurtige maskindele som fx servodrev.

De nye Gigabit-versioner leveres med Profi-net og Ethernet/IP-diagnose til integration i forskellige løsninger inden for automations- verdenen. Funktioner som H-sync support er allerede klar til brug i anlæg, hvor der kræves redundans og høj tilgængelighed. 

Den permanente overvågning af fiberoptiske medier betyder forøget pålidelighed af datakommunikationen og reducerer risikoen for anlægsstop. 

Ud over de hidtidige konfigurationer med op til 24 elektriske og 2 optiske porte findes der nu versioner med 8 RJ45-porte eller 6 RJ45-porte plus 2 optiske porte – alle med transmissionshastighed på op til 1 Gbit/s. 

XC-200G-switch’ene er bygget i samme design som Simatic S7-1500 – dog med en reduceret indbygningsdybde, som betyder nemmere indbygning i styringstavler.

Teknisk info og bestilling:  www.siemens.dk/mall - søg på XC200G

For yderligere information, kontakt Technology Specialist Per Krogh Christiansen Tlf.: 40426239

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078