23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moderne byggeri kræver bedre batterier

Smart Homes stiller store krav til batterierne

Byggebranchen har brugt batteridrevne maskiner og værktøj i årevis. Men i dag er der også fokus på batterier i selve bygningen. ACTEC har løsningerne.

Udviklingen går i retning af mere og mere overvågning og automatisering i såvel institutions- og kontorbyggeri som i private boliger. Vi vil i stadig stigende grad interagere med vigtige funktioner på arbejdspladsen og boligen via vores mobiltelefoner – døgnet rundt.

Det kræver effektive sensorer og små elmotorer. Altsammen noget som i et eller andet omfang har brug for batterier, der kan leve op til en helt række krav ikke bare til holdbarheden, men også til sikkerhed og bortskaffelse.

Hos ACTEC har vi både styr på alle de nye batteriløsninger byggebranchen har fokus på i disse år – og på de traditionelle anvendelseområder, som det elværktøj og de maskiner branchen benytter. Vi arbejder sammen med nogle af verdens bedste leverandører, og det betyder, at vi kan love dig, at kvaliteten er i top fra det mindste batteri til den største og mest kraftfulde batteriløsning, du har brug for.

Kontakt os og bliv klogere på mulighederne med batterier til fremtidens teknologi.

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.079