23948sdkhjf

Jysk Emballage Rens vælger også Envotherm.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Envotherm A/S

”Efter at have lejet et anlæg i 6 måneder valgte vi at købe en ET2500 inddamper,” udtaler Niels Meyland, direktør og ejer af Jysk Emballage Rens.

Kommunen var ikke tilfredse med den eksisterende løsning hos Jysk Emballage Rens (JER). Derfor var selskabets direktør på jagt efter en mere langsigtet og stabil løsning.

Jysk Emballage Rens – arbejder med miljørigtig rengøring og genbrug af forskellige former for plastemballage, samt salg af nyt.

Niels Meyland faldt tilfældigt over Envotherm og det at Envotherm kunne tilbyde en lejeløsning, gjorde udfaldet. En lejeløsning betyder typisk en besparelse på mellem 35-50% for Envotherms kunder. Spildevandet hos JER er meget forskelligartet og det gav nogle udfordringer i opstartsfasen. De er nu løst og anlægget kører tilfredsstillende. Det rensede vand kan genbruges og der bortskaffes væsentligt mindre. Kommunen har aflagt et par besøg og taget prøver og er meget tilfredse med resultatet.

Efter en tur gennem inddamperen, er det rensede vand så rent at det kan genbruges i vaskeanlægget, hvilket ikke var muligt tidligere.

Niels Meyland, udtaler:

”Vi vil gerne anbefale denne løsning til andre industrielle virksomheder med proces- og spildevand. ”

Niels Meyland, Adm. Direktør og ejer

 

 

Vil du vide mere, kontakt Adm. Direktør Vibeke Svendsen, mobil 40279217, eller e-mail, vsv@envotherm.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Send til en kollega

0.078