23948sdkhjf

Formstøbte membraner og bælge fra Gravlund Industrigummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Søger du en leverandør, der kan være tovholder på udviklingen af netop den membran eller bælg, du har brug for?

Hos Gravlund Industrigummi rådgiver vi om hele processen fra idé til færdigt produkt. Hvordan er den optimale udformning, og hvilke materialer er mest velegnede? Du kan drage nytte af vores mangeårige ekspertise i udviklingsfasen, og vores store fleksibilitet ved produktion, hvor vi som standard tilbyder en leveringstid på 2-3 uger.

Alle ordrestørrelser imødekommes.

Vi kan levere membranerne med indstøbt lærred, gevindindsatser og lignende. Har du krav til certifikater, finder vi den rigtige gummiblanding til formålet. 

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os på vores virksomhed i Ballerup. Se invitation på www.gravlund.dk.

 

 

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 60 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Virksomheden opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.                           


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.093