23948sdkhjf

Varmeservicedagen har premiere i maj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

En ny stor årlig event er på trapperne, nemlig Varmeservicedagen på Teknologisk Institut, som afholdes i Taastrup den 21. maj og i Aarhus den 23. maj

Varmeservicedagen er en ny event, som Teknologisk Institut lancerer her i foråret. Formålet er at sætte fokus på den store betydning af god service på energianlæg for sikre en effektiv drift, der forebygger driftsstop, sparer energi og bidrager til at reducere CO2-udslippet fra opvarmning af bygninger.

Temadagen er for virksomheder, der arbejder med service af energianlæg, herunder service af varmepumper, naturgaskedler og oliekedler.

En række organisationer står sammen om temadagen, som sætter fokus på energiservice og drift, herunder nye teknologier i varmeforsyningen. På dagen kan du blandt andet høre indlæg fra Energistyrelsen, Videncenter for Energibesparelser i Bygninger, Teknologisk Institut, Dansk Gasteknisk Center, Buhl & Bønsøe, Marisoft, Resursbank og Gastech-Energi.

Arbejder du med energianlæg, så kom og bliv opdateret på Varmeservicedagen. Vælg mellem den 21. maj i Taastrup og den 23. maj i Aarhus.

Tilmeld dig her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.112