23948sdkhjf

Trimble Siteworks positioneringssystem med T7 tablet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sitech Denmark A/S

Med den brugervenlige T7 tablet får entreprenøreren mulighed for at arbejde mere effektivt med større og mere komplekse opsætninger af 3D-data, og at tilslutte sig online med kontoret.

Trimble® T7 Tablet er robust og bygget til at tåle det daglige, barske liv på byggepladsen under forskellige vejrforhold, samtidig med, at den er praktisk og let. Den opfylder de hårde krav i standarden MIL-STD-810G, hvad angår dråber, vibrationer, nedsænkning i vand og ekstreme temperaturer, og den er IP65- og IP68-klassificeret mht. indtrængen af vand og støv. Billedskærmen på 7″ er lavet af Gorilla® glas, som er modstandsdygtig over for ridser og stød.

 Trimbles EMPOWER-moduler

Ved hjælp af ekstra tilvalg i form af Trimble® EMPOWER™ moduler, som brugeren kan tilføje og fjerne selv, bliver Trimble® T7 en fleksibel enhed, som kan anvendes til en lang række forskellige opgaver. Trimbles EMPOWER-platform er et modulopbygget system, der kan udvides, og som giver brugeren mulighed for at skræddersy sin mobile computerløsning, så den passer til de specifikke arbejdsprocesser. Modultilvalg som stregkodelæser eller en kombination af stregkodelæser og RFID-systemer, samt GNSS med en nøjagtighed på under en meter, fremtidssikrer investeringen og gør det muligt at udvide systemet til fremtidige behov. Radiomodulerne kan også flyttes mellem kontrolenhederne, hvilket giver entreprenøren større fleksibilitet, færre driftsafbrydelser og et hurtigere afkast af sin investering.

 Trimble Siteworks-software

Trimble® T7 Tablet er optimeret til at blive anvendt sammen med Trimble® Siteworks-softwaren, som er et positioneringssystem, der er skræddersyet til arbejdsprocesserne på en byggeplads. Siteworks-softwaren har et interface, der er optimeret til nem brug og produktivitet. Konfigurerbare visninger, farverig grafik, naturlige kommandoer og arbejdsmåder gør Siteworks-softwaren intuitiv og brugervenlig. Med den nye Trimble® T7 kan brugere af Siteworks nu vælge denne nye konfigurationsmulighed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sitech Denmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
Sitech Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141