23948sdkhjf
Del siden
Annonce

50 års erfaring og bæredygtig som aldrig før

DS Stålprofil præsenterer GreenCoat® på Building Green 2019 i Aarhus. GreenCoat® er en miljøvenlig overfladebehandling i høj kvalitet, som anvendes til både tag- og facadeløsninger i stål.

Overfladen sikrer dit byggeri en holdbar farve og en modstandsdygtig overflade – uanset vejret. De farverige GreenCoat®-overflader er en holdbar løsning, der kan spille en afgørende rolle i mange innovative byggeprojekter, hvor de miljømæssige hensyn er et krav.

Produkttests gennem 40 år sikrer, at kvalitet og holdbarhed er helt i top. GreenCoat® er testet til al slags vejr og i forskellige miljøer – også mod korrosion og UV-stråling. Du kan vælge mellem mange smukke farver – med god og grøn samvittighed. GreenCoat® er det optimale valg for arkitekter og bygherrer med fokus på fremtidssikret og bæredygtigt byggeri.

10 gode grunde til at vælge GreenCoat® – verdens mest miljøvenlige overfladebehandling af stålbeklædning

1. Unikke, biobaserede overflader produceret på svensk rapsolie

2. Markedets mest bæredygtige, prælakerede stålbeklædninger

3. Forbruger færre af jordens knappe ressourcer

4. Formbart og nemt at bearbejde

5. Stort farveudvalg

6. Patenteret teknologi

7. Minimal vedligehold - maksimal holdbarhed

8. Testet gennem 40 år

9. Nordisk kvalitetsstål

10. Omfattende garanti

DS Stålprofil bidrager gerne til at sikre den optimale løsning allerede fra starten af et byggeprojekt. Når der er tale om komplekse eller individuelle løsninger med særlige byggetekniske krav, står vores stålspecialister altid klar med teknisk bistand og en omfattende viden om produkternes anvendelse med hensyn til statiske beregninger, detaljetegninger og montageplaner.

Mød os på stand 29 på Building Green 2019 og oplev vores biobaserede GreenCoat® overfladebelægninger. Vi hjælper dig med dit næste grønne byggeprojekt.

En moderne og international virksomhed

DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Og med stolthed. I 50 år har vi været i front med effektive tag- og facadeløsninger, der beklæder og beskytter. Med lang levetid. Med minimal vedligeholdelse. Med frihed i udtrykket. Og med en enestående knowhow, der giver alle vores kunder det samme resultat. Det bedste.

Vi er pæredanske og bygger på et solidt fundament af erfaring og viden inden for funktionelt, energirigtigt og omkostningseffektivt byggeri i stål. Som virksomhed er vi derfor formet af et stærkt stof. Fra grunden, til fingerspidserne – og helt ind i vores faglige sjæl.

Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter, medarbejdere med stor byggeteknisk knowhow og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålprofiler til tag og facade.

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130944
P nummer: 1007339956

Kontaktperson

Trine Juul Axelsen
Marketingchef
+45 96 57 28 18 tja@ds-gruppen.dk

Send til en kollega

0.064