23948sdkhjf

Derfor er pålidelige sensorer afgørende for en minimeret downtime

| Medlemsnyhed | Indrykket af Senmatic A/S

Vindmølleparker er komplekse installationer, og af både omkostningsmæssige og sikkerhedsmæssige grunde skal de overvåges konstant.....

Dette kræver installation af flere pålidelige sensorer til overvågning og registrering af mulige fejl eller afvigelser i driften.

Certificerede pålidelige sensorer til vindindustrien
Den proaktive overvågning baseret på præcision og pålidelighed anvendes allerede i produktionsprocessen, hvor Production Part Approval Process  (PPAP) er afgørende. Hos Senmatic består PPAP af en Design Failure Mode Effect Analysis (DFMEA) og en Process Failure Mode Effect Analysis (PFMEA), hvilket betyder, at udviklingsprocessen er opdelt i dele for at kunne tage modforanstaltninger. Det er en metodisk tilgang, der bruges, når produkterne er designet og udviklet, hvor design- og produktfunktioner identificeres og rangeres.

Derfor er alle vores sensorer certificeret til de krævede industristandarder, og de produceres for at være meget pålidelige for at kunne beregne risici nøjagtigt og forhindre fiasko.

Senmatic som din foretrukne leverandør
Hos Senmatic har vi 20 års erfaring indenfor vindindustrien. Vi forstår alle vigtige processer, og vi er stolte over at skabe pålidelige og rentable løsninger til vores kunder. Vi tilpasser vores sensorer til de specifikke forhold og vores kunders behov. Dette er vores måde at sikre høj kvalitet og stabilitet i ethvert set-up.

Vi kan tilbyde en unik service både i løbende forretning og i udvikling af kundespecifikke sensorer på grund af vores fleksible størrelse og korte responstid i akutte globale situationer. Du kan også finde værdifulde oplysninger i vores Vind-brochure.

Læs hele indlægget her – og bliv klogere på hvordan vi kan sikre en minimeret downtime.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Senmatic A/S

Industrivej 8
5471 Søndersø
Danmark
Senmatic A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.094