23948sdkhjf

Står du og skal af med dit køretøj?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er din bil ved at være brugt op eller trænger til en kærlig hånd, og vil du gerne sælge den til fordel for en ny?

Hvis du ønsker en ny bil, ses der forskellige måder hvorpå, du kan komme af med din bil på. Du kan prøve at gøre det selv - altså igennem dine egne kontakter og dit eget netværk prøve at få solgt din bil. Denne løsning kræver en del arbejde fra din egen side af, da det er din opgave, at bilen bliver gjort synlig for en mulig ny køber. Der sker altså ikke noget, og bilen bliver ikke solgt, hvis du ikke arbejder for det. Jo mindre du arbejder, jo mindre synlig bliver bilen, og dermed bliver den også sværere at blive solgt.

En anden mulighed kunne være at sætte bilen til salg på nettet. Dette kunne muligvis være igennem den blå avis, hvor din bil så vil komme til at ligge blandt en masse andre brugte biler. Her bliver bilen gjort synlig, men det er stadig dig, som skal sørge for at svare, hvis potentielle kunder henvender sig med spørgsmål eksempelvis. Der ses altså også ved denne mulighed, at du selv skal arbejde for at få din brugte bil solgt. Men findes der andre måder, som kunne være lettere?

Derfor er en bilauktion en god ide
Bilauktioner er en mulighed, hvis du ønsker at sælge din bil på en let måde, og særligt Campen auktioner er gode, når det kommer til bilauktioner.  En bilauktion kræver blot, at du stiller din bil til rådighed, og så vil aktionæren gøre resten af arbejdet. I forbindelse med at vælge bilauktioner, skal du også tage stilling til, om du ønsker auktionen skal være et fysisk sted eller på nettet.

Den bedste løsning kan variere alt efter, hvilken type bil du har. Der er typisk mere rift om gamle æstetiske specialbiler frem for gamle biler, som trænger til en kærlig hånd. Hvis du har en værdifuld bil, er det næsten ligemeget, hvor du vælger at sælge den, da den som oftest er utrolig attraktiv, hvis den sælges til en fair pris. Hvis det derimod er en ældre bil, som trænger til at blive repareret hist og her, kan det være en god ide at finde en auktion, som har besøgende, der er interesserede i sådan en bil. Det kan derfor være en rigtig god ide at sætte sig ind i de forskellige auktioner og se, hvad der ellers bliver udbudt til auktionen.

Hvis du gør brug af en bilauktion,kan du trygt læne dig tilbage
Hvis du vælger, at din brugte bil skal sælges igennem en auktion, kan du, så snart du har afleveret bilen i en flot stand, blot læne dig tilbage. Det er nemlig herfra ikke dit ansvar at svare potentielle kunder eller at promovere din bil. Dette søger auktionshuset for, og derfor kan du med god samvittighed læne dig tilbage og håbe på, at der kommer et godt bud på din brugte bil.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063