23948sdkhjf

Undgå driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

AVN Hydraulik sætter fokus på hydraulikservice og vedligeholdelse

Hvilke faktorer påvirker det hydrauliske system?
Der er mange faktorer, som kan påvirke det hydrauliske system. 
Hovedsageligt skyldes driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer urenheder i olien, ifølge en undersøgelse foretaget af Teknologisk Institut.

Urenheder der ikke ses med det blotte øje
Urenheder i hydraulikolien kan ikke ses med det blotte øje, derfor kan der med fordel monteres et ”off-line” filter, som udfører en dybdefiltrering af olien. Det forlænger levetiden på både hydraulikolien og komponenterne. Hvis først uheldet er ude, og maskinerne står stille, så kan det have alvorlige konsekvenser for den daglige drift eller produktion.

Kondens i olietanken
En anden faktor er kondens i olietanken. Kondens kan også give driftsforstyrrelser i det hydrauliske system. Det kan afhjælpes ved at montere et RMF luftfilter med silicagel granulater, hvor luften filtreres igennem og fugten opsuges af granulaterne.  

Slitage på komponenter og forkert montage 
Der kan også opstå utætheder i det hydrauliske system, som følge af slitage på slanger og filtre.

Utætheder kan oftest spores tilbage til montageprocessen, hvor der i visse tilfælde er tale om en ”undermontering” dvs. samlingen ikke er udført optimalt. Dette gør samlingen modtagelig overfor vibrationer, som kan føre til lækage. Modsat kan der også være tale om en ”overmontering”, som kan føre til vrid i samlingen med brud til følge.

Det er derfor uhyre vigtigt, at montagen er udført korrekt.

Regelmæssige serviceintervaller
AVN Hydraulik anbefaler regelmæssige serviceintervaller, da dette kan forebygge driftsforstyrrelser og nedbrud i det hydrauliske system. Hvis uheldet er ude så servicerer, renoverer og reparerer AVN Hydraulik alle former for hydraulik komponenter, herunder akkumulatorer, pumper, slanger osv.

Se AVN Hydrauliks servicebrochure og læs om vores hydraulikservice

Afdelinger i hele landet
AVN Hydraulik har afdelinger i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg, Silkeborg og Aalborg og er certificeret PARKER service- og reparationscenter.

AVN Hydraulik råder over mere end 20 servicebiler.

Kontakt os 
Kontakt AVN Hydraulik på tlf. 70 20 04 11 - we know how  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Billeder & videoer

Send til en kollega

12.468