23948sdkhjf

Stor efterspørgsel efter kandidater

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Det danske rekrutteringsfirma MARPRO, der er bosat i Helsingør, melder om travlhed og stor efterspørgsel efter kandidater med relevant erfaring.

MARPRO har pt. 8 stillinger slået op på deres hjemmeside: https://marpro.breezy.hr/ og administrerende direktør Jakob le Fevre fortæller: "Vi relancerede MARPRO som et rekrutteringfirma i 2017 og medio 2018 så vi en kraftig vækst i antallet af opgaver. Det skyldes flere ting, dels har vi markedet med os - der er gang i den i visse segmenter i den maritime branche, men jeg kan også se at når vi har leveret til en klinet, så er der stor sandsynlighed for at vi får flere opgaver derfra. Ud af de over 40 opgaver vi har lyst de sidste 12 mdr. er 10 af dem klienter der har benyttet os mere end 1 gang".

MARPRO driver portalen www.maritimeprofessionals.net

Om de opgaver MARPRO arbejder på lige nu fortæller jakob le Fevre "Vi er aktive i alle segmenter i den maritime branche. Vi arbejder for meget forskellige kunder, f.eks. skal vi lige nu skaffe en research Analyst til Danmarks hurtigst voksende rederi - Navigare Capital Partners, en Senior Dry Bulk Operatør til Alpina Chartering, en Sales Account Manager til japanske Weathernews, 2 technical Superintendents til A1 Offshore Solutions og en Skibsassistent og en styrmand til Sundbusserne - så vi kommer virkeligt bredt omkring - men altid indenfor den maritime branche som vi har specialiseret os i.

For at imødekomme væksten og sikrer sig stærke kompetencer indenfor alle segmenter, har MARPRO har lige ansat Louise Windelboe. Hun har mere end 20 års erfaring fra branchen og er uddannet Surveyor og Master Mariner. 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.098