23948sdkhjf

Produktnyhed fra DENIOS

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Stærke mærker direkte fra producenten.

Som udvikler og producent ved vi, at kravene fra kunder er forskellige. Det er ikke alene mængden og typen af væske der skal opbevares, men prisen har også en afgørende rolle. Derfor kan DENIOS nu præsentere tre stærke mærker, som gør processen mere enkel for vores kunder.

Base-line sørger for den optimale start med hensyn til lovlig opbevaring af farlige medier. Det er enkle, solide  og sikre produkter - til en god pris. Her får du en spildbakke af robust stålkonstruktion med gaffellommer til sikker transport ved hjælp af truck. Base-line leveres i farven RAL 2003.

Classic-line når du har brug for funktionelle produkter. Til virksomheder som dagligt håndterer farlige medier og stiller høje krav til deres opbevaring. Her finder du et bredt udvalg af produkter og mulighed for opbevaring af 12 tromler samlet på en spildbakke. Classic-line er afprøvet kvalitet og der ydes 5 års garanti. Produkterne leveres i farven RAL 5010.

Pro-line er eksklusive produkter af højeste kvalitet med reflektorer for ekstra sikkerhed. Spildbakker med optimeret fodkonstruktion af kunststof (PP) beskytter mod korrision og skader. I serien findes også et udvalg af produkter i rustfrit stål. Det højeste niveau for sikkerhed når det gælder opbevaring af farlige medier. Pro-line er dobbelt svejset, tæthedsprøvet med testcertifikat og der ydes 10 års garanti. Serien leveres i farven RAL 7043.

DENIOS har Europas største udvalg af spildbakker til ethvert behov. Se hele sortimentet her.

På vores hjemmeside finder du et produktsortiment på mere end 12.000 produkter. Her kan du også læse om miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Se mere her 

Skulle du have spørgsmål eller har du brug for rådgivning, sidder vi klar ved telefonen på 7624 4080 eller send en mail til: info@denios.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Send til en kollega

0.126