23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BESKYTTELSESSPRAY fra ESAB - gør arbejdet nemmere for svejseren

Innovation og nytækning er kerneværdier for ESAB. ESAB bestræber sig løbende på at udvikle og producere nye produkter, som gør arbejdet nemmere for den professionelle svejser.

Vision bliver til virkelighed
ESAB har en vision om at være banebrydende inden for udvikling og produktion af nye produkter, som gør en reel forskel for den professionelle svejser. Som led i denne vision har ESAB udviklet en beskyttelsesspray - JIG & TOOL beskyttelsesspray, som gør det muligt at opnå et pænt svejseresultat selv på svært tilgængelige elementer.

Effektiv i praksis
K.R. Hospitalsudstyr A/S, som er en af Danmarks førende producenter af senge til hospitaler og plejehjem, har gennem knap 1 ½ år anvendt ESAB JIG & TOOL i deres produktion.
Værkfører hos K.R. Hospitalsudstyr A/S - Torben Andersen fortæller; ”JIG & TOOL har gjort det nemmere af opnå et pænt svejseresultat i eksempelvis hjørnerne på sengene. Beskyttelsessprayen er særdeles nem at anvende, idet den er på spraydåse. Desuden har anvendelsen af JIG & TOOL beskyttelsesspray bevirket, at vi har reduceret afrensningstiden af elementerne – idet svejseprøjt ikke længere brænder sig fast på overfladen,” afslutter Torben Andersen.

Tidsbesparende
ESAB JIG & TOOL beskyttelsesspray tørrer hurtigt og efterlader et varmebestandigt lag, som ikke brænder væk. Dette betyder at næsten ingen svejsesprøjt sætter sig fast på overfladen – og i så fald at det gør, kan det meget nemt og hurtigt tørres væk med en klud, og dermed spares tid på den efterfølgende afrensning. Et faktum som bestemt ikke er uvæsentligt i disse tider, hvor der bliver større og større fokus på effektivisering og optimering af arbejdsgange og processer i virksomhederne.

JIG & TOOL har desuden den effekt, at den forlænger levetiden for svejsedyse og kontaktdyse og samtidig giver den god beskyttelse for værktøj og fikstur.


ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.047